Active News – Trump face din nou America măreață! Document al Departamentului Sănătății: Viața începe din momentul CONCEPȚIEI

agnus dei - english + romanian blog

FOTO via Pinterest

Administrația Trump a lansat un plan strategic pentru anii 2018-2022 în care se afirmă în mod clar că viața începe în momentul concepției. Documentul se găsește pe site-ul Departamentului Sănătății din SUA.
„Departamentul Sănătății își îndeplinește misiunea prin programe și inițiative care acoperă un spectru larg de activități, servind și protejându-i pe americani în fiecare etapă a vieții, începând de la concepție”, sublinază documentul, scrieBreitbart.com.
În schimb, în documentul similar al administrației Obama se spunea că Departamentul Sănătății își îndeplinește misiunea prin programe și inițiative care acoperă un spectru larg de activități, care îi protejează pe americani în fiecare etapă a vieții”, fără a se preciza în mod clar „momentul concepției”.

Potrivit textului administrației Trump,„ o componentă centrală a misiunii Departamentului Sănătății o repezintă devotamentul nostru pentru a-i servi pe toți americanii, din momentul concepției și până la moartea naturală, în mod special acele  persoane și…

Vezi articolul original 103 cuvinte mai mult

%d blogeri au apreciat: