COMUNICAT. Coaliţia pentru Familie despre cazul copiilor Smicală din Finlanda

agnus dei - english + romanian blog

COMUNICAT. Coaliţia pentru Familie: „În virtutea aceluiaşi interes superior al copilului trebuie respectate drepturile Mariei şi ale lui Mihai Smicală şi nu ȋncălcate grav dispoziţiile Convenţiei ONU privind Drepturile Copilului, prin separarea de mamă, împotriva voinţei lor”

Coaliţia pentru Familie şi Platforma civică „ÎMPREUNĂ” a organizat sâmbătă, 11 noiembrie, în faţa Ambasadei Finlandei, o manifestaţie de solidaritate cu familia dr. Camelia Smicală.

Evenimentul a transmis atât un puternic mesaj de solidaritate şi sprijin mult încercatei familii cât şi reiterarea publică a faptului că societatea civilă românească nu rămâne nepăsătoare nici la suferinţele conaţionalilor săi aflaţi departe de ţară, si nici la încercările de sfidare a drepturilor pe care părinţii români le au faţă de copiii lor.

Toate abuzurile la care a fost supusă familia dr. Camelia Smicală au fost exercitate în numele „interesului suprem al copilului”, însă Coaliţia pentru Familie şi Platforma civică „ÎMPREUNĂ” au subliniat astăzi că, în virtutea…

Vezi articolul original 238 de cuvinte mai mult

Un gând despre „COMUNICAT. Coaliţia pentru Familie despre cazul copiilor Smicală din Finlanda

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: