ÎNTOARCEREA LA BIBLIE – POLONIA REINSTAUREAZĂ DUMINICA CA O ZI DE ODIHNĂ

agnus dei - english + romanian blog

Parlamentarii polonezi au votat săptămâna trecută să reinstaureze duminica ca o zi de odihnă prin eliminarea treptată a cumpărăturilor de duminică până în 2020.

Proiectul de lege, care a fost susținut de sindicate, a trecut cu votul de la 254 la 156.

Proiectul de lege este de așteptat să treacă Senatul polonez și va fi semnat în lege de către președintele țării.
Polonia se numără printre ultimele țări europene care își păstrează moștenirea creștină. Avortul și căsătoria homosexuală sunt încă interzise în țara de 38 de milioane, care este predominant catolică.

În Vechiul Testament, Biblia ne învață că duminica este o zi de odihnă când Dumnezeu s-a odihnit în a șaptea zi după ce a creat lumea. Duminica, prima zi a săptămânii, a devenit „ziua a șaptea” a catolicilor și o zi de odihnă după învierea lui Isus Hristos din morți, duminică.

Conform noii legi, de la 1 martie la…

Vezi articolul original 351 de cuvinte mai mult

2 gânduri despre „ÎNTOARCEREA LA BIBLIE – POLONIA REINSTAUREAZĂ DUMINICA CA O ZI DE ODIHNĂ

 1. POLONIA(țară preponderent catolică) aplică LEGEA DUMINICALĂ(deocamdată se află la începuturile ei…) Site-ul
  neoprotestant românesc „Rodiagnus.Dei” nu numai că prezintă ştirea, dar chiar se înclină în favoarea acestei inițiative catolice (nebiblice, aflată în contradicție cu porunca a patra din Decalog).

  Am avut multe postări pe această temă şi mulți dintre voi ar trebui să ştiți deja faptul că…

  SEMNUL FIAREI SE VA CLARIFICA ATUNCI CÂND AMERICA „VA PORUNCI”(legifera duminica)… astfel încât nimeni să nu poată „vinde şi cumpăra…” …
  Avem aici un indiciu clar la faptul că ne apropiem de confruntarea finală… a mai rămas puțin timp până la revenirea Mântuitorului… Păziți poruncile lui Dumnezeu (Decalogul), nu poruncile catolicismului.

  lnaintea marii confruntări, îngerul Apocalipsei avertizează:

  „9. Apoi a urmat un alt înger, al treilea, și a zis cu glas tare: „Dacă se închină cineva fiarei și icoanei ei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână,
  10. va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui, și va fi chinuit în foc și în pucioasă înaintea sfinţilor îngeri și înaintea Mielului.”
  (Apocalipsa 14:9-10)

  Extras din articol:

  „…Parlamentarii polonezi au votat săptămâna trecută să reinstaureze duminica ca o zi de odihnă prin eliminarea treptată a cumpărăturilor de duminică până în 2020…
  Episcopii subliniază nevoia de a restabili societății duminica ca  zi de odihnă și de timp de construire a legăturilor de familie, precum și de întărire a relațiilor sociale”

  ‘În 2012, Papa Benedict a spus că, prin apărarea duminicii ca zi de odihnă, se „apără libertatea umană”.
  El a menționat că timpul pentru familie este „amenințat de un fel de” dictatură „a angajamentelor de lucru.”
  „Duminica este ziua Domnului și a bărbaților și a femeilor, o zi în care toată lumea trebuie să poată fi liberă, liberă pentru familie și liberă pentru Dumnezeu. În apărarea duminicii apărăm libertatea umană!” a spus el.’

  https://rodiagnusdei.wordpress.com/2017/12/04/intoarcerea-la-biblie-polonia-reinstaureaza-duminica-ca-o-zi-de-odihna/

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: