Ce înseamnă pentru tine sărbătoarea Crăciunului ??

29980-12349-Nativity_BirthJesus.1200w.tn.1200w.tn

Desigur că, sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Isus Hristos, este o mare bucurie și un motiv de sărbătoare enorm .  Totuși, un creștin născut din nou, nu trebuie să aștepte sărbătoarea Crăciunului pentru a se bucura de venirea pruncului Isus pe planeta Pământ!

Isus a venit în lumea noastră, pentru a stabili relația omului, cu Dumnezeu, pierdută de către Adam și Eva cu aproximativ 6000 de ani în urmă.
Venirea lui Isus pe Pământ nu a rezolvat acestă relație pierdută complet, El a deschis calea către tronul Lui Dumnezeu, care a fost pierdută prin neascultarea lui Adam și Eva.

Isus a făcut partea Lui, venind pe pământ și plătind prețul păcatelor lumii întregi, dar asta nu înseamnă că totul este rezolvat!

Fiecare om la rândul lui trebuie să creadă în jertfa lui Isus și prin credință (nu prin eforturi personale) să apeleze la mila lui Dumnezeu, ca astfel să poată restabili acea relație pierdută și astfel sa poată beneficia de nașterea din nou produsă de Duhul Sfânt, care aduce cu ea, o bucurie permanentă, chiar și-n cele mai dificile momente din viața noastră!!

Cei care deja au făcut acest pas și au primit prin Isus Hristos iertarea păcatelor, au o bucurie continuă, tot timpul anului, nu numai odată pe an când se sărbătorește acest eveniment.
De Crăciun, cu toții se bucură, chiar și păgânii, se bucură de cadouri, de zile libere,  de cei dragi, dar după ce au trecut aceste 2-3 zile, totul reintră în rutină și bucuria Crăciunului a plecat odată cu sărbătorirea lui. Dacă te regăseşti şi tu aici și după ce trece sărbătoarea Crăciunului, a trecut și bucuria ta sufletească, trebuie neapărat să îți rezolvi relația cu Dumnezeu în așa fel încât bucuria Pruncului Isus, să devină o stare permanentă în sufletul tău. Isus spune, Eu am venit ca oile mele să aibă viața și S-o aibă din belșug!!
Mă rog pentru toți cei ce vor citi acest mesaj să-l înțeleagă și să facă acel pas uriaș, către o relație personală cu Dumnezeu, nu doar o religie!!
Vă doresc un Crăciun Fericit în prezenţa Pruncului Isus!
Merry Christmas!!
Isus te iubeşte și te vrea fericit!!
Cu dragoste sinceră faţă de toți,

mike olari

%d blogeri au apreciat: