Cum s-a adaptat familia Bodnariu în România, după coșmarul Barnevernet: „Dumnezeu ne-a binecuvântat peste așteptările pe care le aveam”

agnus dei - english + romanian blog

La un an și jumătate după recuperarea copiilor preluați din familie de Protecția Copilului din Norvegia și stabilirea în România, familia Bodnariu este încă în proces de adaptare și susțin că România este pentru ei o binecuvântare. 
În privința schimbărilor produse în Norvegia în urma cazului Bodnariu, care a avut un impact puternic la nivel internațional, Marius Bodnariu a declarat că  „din păcate, nu sunt schimbări pozitive în cadrul legislativ, ba din contră”. „Au adoptat o lege nouă prin care Protecția Copilului are și mai multă putere. 
În 2016, numele familiei Bodnariu era sinonim cu Barnevernet, sistemul  Protecție a Copilului din Norvegia, care le-a luat copiii cu forța. Mai mult decât oricând, Cazul „Bodnariu” a scos la lumină abuzurile Barnevernet din Norvegia, aducând o imagine reală a acestei instituții.
Familia mixtă româno-norvegiană Bodnariu a reușit să câștige lupta cu acest sistem, copiii  au fost redați părinților și toți au revenit…

Vezi articolul original 937 de cuvinte mai mult

Un gând despre „Cum s-a adaptat familia Bodnariu în România, după coșmarul Barnevernet: „Dumnezeu ne-a binecuvântat peste așteptările pe care le aveam”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: