Ce semeni… aia culegi!

by Ghiță Ignat – Ursul Carpatin
„Împăratul poruncit sa aduca pe oamenii aceia care parasera pe Daniel .Si au fost aruncati in groapa cu lei..”Daniel 6.2

Cuvantul lui Dumnezeu zice „nu va inselati.ce seamana omul aceea va si secera”Galateni 6.7
O cat de avevarat este Cuvantul acesta , ma tot invart prin diferite puscarii de vreo doi ani si jumatate stau de vorba cu detinutii cat si cu gardienii si vad acest Cuvant implinindu se fara grejeala.Cuvantul lui Dumnezeu este DA si AMIN! El se implineste in vietile tuturor fie oameni liberi, fie detinuti.
Am intalnit un gardian care intr un moment de sinceritate a zis „abia astept sa inchei tura sa ajung la bar sa mi inec amarul in ceva alcol”..
I am zis „sunteti un om liber, aveti un loc de munca si un salariu bun , ce va face sa cautati sa va inecati amarul in alcol?”
Mi a zis ca a fost casatorit ca a avut o sotie grozava dar care din cauza aventurilor lui amoroase la lasat si a plecat cu cei doi copii.Cu toate ca avea libertatea mult dorita de orice detinut, avea o munca buna, era sanatos totusi era un om distrus de propriile actiuni…distrus de ceea ce a semanat in 15 ani de casnicie , absolut totul si mai mult decat atat sa intors impotriva lui.
Dupa izbavirea grozava pe care a dat o Dumnezeu lui Daniel care avusese incredere in Izbavitorul lui , imparatul Dariu a dat o porunca : cei care parasera pe Daniel impreuna cu copii si sotiile lor sa fie aruncati in groapa cu lei.Cat de reale au fost Cuvintele lui Dumnezeu si in aceasta situatie.Ce au semanat acei oameni prin dorinta lor miseleasca de al inlatura pe Daniel dintre ei?au semanat ura, care de cele mai multe ori se intoarce insutit.
„NU VA INSELATI !!! Ce seamana omul acea va si secera”Galateni 6.7
Dupa fapta urmeaza rasplata, intrebati orice detinut din aceasta lume si va va zice ca asa este.De acest fapt sunt constienti nu doar detinutii care in marea lor majoritate au gresit, rasplata in conformitate cu faptele pe care le faci este un lucru dovedit de Biblie, de istorie, de pedepsele celor de dupa gratii, de dramele si experientele celor liberi.
In alt loc Scriptura zice „Ati arat raul, ati secerat nelegiuirea si ati mancat rodul minciunii”Osea
10.13
In ziua judecatii lui Dumnezeu faptele, cuvintele si lucrurile ascunse ale fiecaruia dintre noi vor di aduse la lumina.Atunci oricine (liber, inchis, bogat, sarac, educat, needucat) oricine va vedea ca „Dumnezeu nu se lasa sa fie batjocorit” si ca „ce seamana omul aceea va si secera”.
Singura noastra sansa pentru a putea evita judecata dumnezeiasca este ca printr-o pocainta sincera sa ne recunoastem vina si pacatul inaintea lui Dumnezeu iar acceptandu-L pe Iisus Hristos ca Domn si Mantuitor personal sa putem prin jertfa Sa sa fim curatati de vina.
Intrebare de o suta de puncte „mai este cineva curios de aceasta singura Sansa…?”am intrebat doar…revin la mesaj.
Personal am semanat mult timp doar ura, mandrie, fatarnicie nu este un secret ca inca mai secer din cele semanate multi ani in urma insa prin Harul nespus de mare a lui Dumnezeu am avut parte de ziua cand am realizat ca ce fac nu este bine pentru mine, pentru familia mea, pentru sufletul meu.Este numai harul lui Dumnezeu daca astazi vad lucrurile atat de mult diferit, slavit sa fie Numele Sau.
De aceea scriu si indemn pe fiecare sa vina la harul fara margini al Domnului Iisus si cu siguranta va gasi iertare, va gasi pace cu Dumnezeu, va gasi ocrotire pentru el si casa lui in orice imprejurare.
Nu va scriu din plictiseala (cu toate ca e plictiseala multa in puscarie) va scriu din inima dorind ca citind aceste randuri sa cautati mai mult pe Dumnezeu care va iubeste dar care fara greseala va aduce orice lucru, vorba, gand al nostru la lumina in ziua aceea.
Dar daca va ganditi ca „ziua aceea” nu exista sau intarzie sa apara va amagiti singuri.Uitati-va un pic in spate la anii vietii dumneavoastra , uitati-va la cat de repede au trecut si va puteti imagina cu cata repeziciune ne indreptam catre „ziua aceea” ziua cand vom sta la judecata inaintea lui Dumnezeu.
Haideti sa nu fim dintre cei care se inseala ci dintre cei care cred si care se pregatesc pentru ziua aceea prin faptul ca au grija ca zilnic sa semene dragoste, bucurie, pace, indelunga rabdare, bunatate, facere de bine, credinciosie, blandete, infranarea poftelor.Semanand astfel sa culegem ca roada vesnicia impreuna cu Mantuitorul scump si drag Iisus Hristos.Ajuta-ne Doamne !!!

Ghiță Ignat – Ursul Carpatin |

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: