Semnele Vremurilor – Papa Franscisc a decorat cu ordinul „Sfântul Grigorie cel Mare” o politiciană olandeză agnostică, promotoare a avortului, contracepției și a „căsătoriei LGBT”

agnus dei - english + romanian blog

Papa Franscisc a decorat cu ordinul „Sfântul Grigorie cel Mare” o politiciană olandeză agnostică, promotoare a avortului, contracepției și a „căsătoriei LGBT”

Vaticanul a făcut-o pe politiciana olandeză Liliane Ploumen membră a ordinului pontifical „Sfântul Grigorie cel Mare”, decorând-o în consecință, anunță Catholic Herald.

Această onoare se acordă persoanelor care, prin activitatea lor, aduc servicii Sfântului Scaun și Bisericii Romano-Catolice. Toate bune și frumoase, dar presa catolică se întreabă ce caută această decorație pe pieptul Liliannei Ploumen, o cunoscută activistă pro-avort.
Anul trecut, Ploumen a lansat o campanie internațională de susținere a avortului, după ce Guvernul american a tăiat fondurile pentru ONG-urile din străinătate care se ocupau cu uciderea pruncilor în pântecele mamei. Campania olandezei a strâns peste 400 de milioane de dolari pentru „cauză”. Printre donatorii de marcă s-a numărat și fundația lui Bill Gates. 5% din sumă s-a dus către Fundația Internațională Planned Parenthood, patronată de cea mai…

Vezi articolul original 68 de cuvinte mai mult

2 gânduri despre „Semnele Vremurilor – Papa Franscisc a decorat cu ordinul „Sfântul Grigorie cel Mare” o politiciană olandeză agnostică, promotoare a avortului, contracepției și a „căsătoriei LGBT”

 1. EU CRED CĂ ACTUALMENTE EXISTĂ ÎN LUME DOUĂ … grupări ideologice!

  Prima grupare este deja cunoscută, ea promovează agresiv imoralitatea(LGTB & compania, ideologii pro-avort etc.,…) provocând „criza spirituală”!

  A doua grupare(lumea creștină) ce răspunde acum și luptă pentru restabilirea principiilor morale şi familiale în lume!

  Totuși v-ați gândit că este posibil că ambele grupări să fie dirijate din acelaşi centru pentru a obține un numitor comun!?

  Deznodământul previzibil!

  Lumea creștină va câștiga, în măsura în care, conștientă sau nu, va pune umărul la promovarea şi stabilirea unei autorități politice globale binefăcătoare: Anticristul Papal care va legifera moralitate, va restabili şi ordinea într-un echilibru de mijloc (un fel de Nouă Ordine Evanghelică) ca răspuns la „criza spirituală” a omenirii. Aici se aplică anticul procedeu de înşelare a maselor: Problemă + Reacție= Soluție)!

  Conştiente sau nu, ambele grupări(mișcări) ideologice sunt dirijate , în interesul celor care le şi controlează! Interesul fiind UNITATEA MONDIALĂ (cu orice preț), și, din punctul lor de vedere, presiunea exercitată de LGTB asupra creștinismului este „necesară”(!), pentru a provoca mult dorita unitate ecumenică creștină (între protestanți și catolici, care sunt nevoiți acum să se grupeze împotriva „inamicului comun”… pentru a salva valorile creștine).

  NOTĂ:
  Creştinii încă nu realizează că sunt manipulați să pună, şi ei, umărul pentru ca Vaticanul să îşi atingă scopul… care va duce la stabilirea şi definitivarea unei autorităti globale: putere de decizie politică în mâinile unui papă mondial [„Toţi au același gând și dau fiarei puterea și stăpânirea lor.” Ap. 17:13]!

  Vorbim de dialectica hegeliană(caracteristică Ordinului Iezuit: care are unic scop al existenței lui, prin jurământ, aducerea lumii sub controlul deplin al papalității… „, o viziune şi o SINGURĂ autoritate publică globală, şi care să fie şi independentă !).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: