Senatorul Titus Corlățean:Am ajuns ca noi să nu mai avem dreptul să ne exprimăm public și să vorbim de Dumnezeu. Declarație fără echivoc față de căsătoriile homosexuale: refuz să legalizez păcatul în România.

agnus dei - english + romanian blog

Senatorul Titus Corlățean, declarație fără echivoc față de căsătoriile homosexuale: Eu o spun și o vei repeta de fiecare dată: refuz să legalizez păcatul în România. 
Am ajuns ca noi să nu mai avem dreptul să ne exprimăm public și să vorbim de Dumnezeu.
În cadrul simpozionului „Familie și societate”, organizat zilele trecute la Piatra Neamț, senatorul Titus Corlățean, fost ministru de Externe, a apărat, referendumul pentru familie, declarând că, în calitate de parlamentar refuză să legalizeze păcatul în România.
„Ceea ce se întâmplă azi cu referendumul pentru modificarea Constituției pentru apărarea familiei contrazice valul european care s-a creat de un număr de ani”, a spus Corlățean vorbind despre teoriile și legile care, în ultimii ani, au afectat fundamentul creștin al Europei.
„Orice familie își trage numele și are pecetea Tatălui nostru Creator, Tatălui nostru Iisus Hristos. Și de aici pleacă toate provocările care au fost construite în timp și…

Vezi articolul original 271 de cuvinte mai mult

%d blogeri au apreciat: