Beneficiile noastre în urma Învierii lui Isus!


Dovezile aduse de apostolul Pavel în ce privește învierea lui Isus, sunt de necontestat și pline de încurajare pentru toți cei ce cred CUVÂNTUL BIBLIC.

Nu numai că Isus este viu, dar și noi cei care credem în El vom trăi veșnic. Sfârșitul acestei vieți scurte pe acest pământ, nu va fi altceva decât începutul realei vieți împreună cu Cel ce ne-a câștigat acest drept pe Golgota!

Știu că mulți predicatori încearcă să aducă cu ocazia sărbătorii de astăzi (Paștelui) prin tot felul de argumente, că Isus a înviat, dar dovezile apostolului Pavel, sunt mult mai convingătoare și demne de crezare, fiind aduse direct din Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia !!
Un Isus viu, merită ascultat, slujit și dorit în tot ce facem, ca în final să fim și noi înviați și adăugați Lui în Împărăția Cerurilor, unde ne așteaptă să ne bucurăm împreună pentru veșnicie.

Citiți mai jos ce are apostolul Pavel de spus!

CHRISTOS A ÎNVIAT!!
Cu dragoste pentru toți ai Lui,
mike olari

1 Corinteni 15:1-28

„Vă fac cunoscută, fraţilor, Evanghelia pe care v-am propovăduit-o, pe care aţi primit-o, în care aţi rămas și prin care sunteţi mântuiţi, dacă o ţineţi așa după cum v-am propovăduit-o; altfel, degeaba aţi crezut. V-am învăţat înainte de toate, așa cum am primit și eu, că Hristos a murit pentru păcatele noastre, după Scripturi, că a fost îngropat și a înviat a treia zi, după Scripturi, și că S-a arătat lui Chifa, apoi celor doisprezece. După aceea S-a arătat la peste cinci sute de fraţi deodată, dintre care cei mai mulţi sunt încă în viaţă, iar unii au adormit. În urmă, S-a arătat lui Iacov, apoi tuturor apostolilor. După ei toţi, ca unei stârpituri, mi S-a arătat și mie. Căci eu sunt cel mai neînsemnat dintre apostoli; nu sunt vrednic să port numele de apostol, fiindcă am prigonit Biserica lui Dumnezeu. Prin harul lui Dumnezeu sunt ce sunt. Și harul Lui faţă de mine n-a fost zadarnic, ba încă am lucrat mai mult decât toţi, totuși nu eu, ci harul lui Dumnezeu, care este în mine. Astfel dar, ori eu, ori ei, noi așa propovăduim și voi așa aţi crezut. Iar dacă se propovăduiește că Hristos a înviat din morţi, cum zic unii dintre voi că nu este o înviere a morţilor? Dacă nu este o înviere a morţilor, nici Hristos n-a înviat. Și dacă n-a înviat Hristos, atunci propovăduirea noastră este zadarnică și zadarnică este și credinţa voastră. Ba încă noi suntem descoperiţi și ca martori mincinoși ai lui Dumnezeu, fiindcă am mărturisit despre Dumnezeu că El a înviat pe Hristos, când nu L-a înviat, dacă este adevărat că morţii nu înviază. Căci, dacă nu înviază morţii, nici Hristos n-a înviat. Și dacă n-a înviat Hristos, credinţa voastră este zadarnică, voi sunteţi încă în păcatele voastre și, prin urmare, și cei ce au adormit în Hristos sunt pierduţi. Dacă numai pentru viaţa aceasta ne-am pus nădejdea în Hristos, atunci suntem cei mai nenorociţi dintre toţi oamenii! Dar acum, Hristos a înviat din morţi, pârga celor adormiţi. Căci dacă moartea a venit prin om, tot prin om a venit și învierea morţilor. Și după cum toţi mor în Adam, tot așa, toţi vor învia în Hristos, dar fiecare la rândul cetei lui. Hristos este cel dintâi rod, apoi, la venirea Lui, cei ce sunt ai lui Hristos. În urmă, va veni sfârșitul, când El va da Împărăţia în mâinile lui Dumnezeu Tatăl, după ce va fi nimicit orice domnie, orice stăpânire și orice putere. Căci trebuie ca El să împărăţească până va pune pe toţi vrăjmașii sub picioarele Sale. Vrăjmașul cel din urmă care va fi nimicit va fi moartea. Dumnezeu, în adevăr, „a pus totul sub picioarele Lui”. Dar când zice că totul I-a fost supus, se înţelege că afară de Cel ce I-a supus totul. Și când toate lucrurile Îi vor fi supuse, atunci chiar și Fiul Se va supune Celui ce I-a supus toate lucrurile, pentru ca Dumnezeu să fie totul în toţi.

–––––––––––––––-

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: