VIDEO Trump: Voi proteja întotdeauna libertatea religioasă. Un nou ordin executiv semnat de președintele Donald Trump, cu ocazia zilei Naționale de rugăciune, reafirmă libertatea religioasă.

agnus dei - english + romanian blog

Trump: Voi proteja întotdeauna libertatea religioasă. Un nou ordin executiv semnat de președintele Donald Trump, cu ocazia zilei Naționale de rugăciune, reafirmă libertatea religioasă.

TRAD. AGNUS DEI – CBN NEWS

Inițiativa lui Trump cu referință la credință, urmărește să permită oamenilor să-și exercite liber credința și să ofere organizațiilor bazate pe credință un acces egal la finanțarea guvernamentală.
Ordinul cere ca ramura executivă a guvernului să asigure „protecția conștiinței”, care acordă libertate oamenilor și instituțiilor ” de a-și practica credința fără teama de discriminare sau represalii din partea guvernului federal”. Iată ce spune:
„Va fi ca politica ramurii executive să aplice viguros protecția robustă a legii federale pentru libertatea religioasă. Părinții Fondatori au imaginat o Națiune în care vocile și opiniile religioase să fie integrate într-o piață publică vibrantă și în care oamenii și instituțiile religioase erau libere să își practice credința fără teama…

Vezi articolul original 173 de cuvinte mai mult

%d blogeri au apreciat: