VIDEO Trump: Voi proteja întotdeauna libertatea religioasă. Un nou ordin executiv semnat de președintele Donald Trump, cu ocazia zilei Naționale de rugăciune, reafirmă libertatea religioasă.

agnus dei - english + romanian blog

Trump: Voi proteja întotdeauna libertatea religioasă. Un nou ordin executiv semnat de președintele Donald Trump, cu ocazia zilei Naționale de rugăciune, reafirmă libertatea religioasă.

TRAD. AGNUS DEI – CBN NEWS

Inițiativa lui Trump cu referință la credință, urmărește să permită oamenilor să-și exercite liber credința și să ofere organizațiilor bazate pe credință un acces egal la finanțarea guvernamentală.
Ordinul cere ca ramura executivă a guvernului să asigure „protecția conștiinței”, care acordă libertate oamenilor și instituțiilor ” de a-și practica credința fără teama de discriminare sau represalii din partea guvernului federal”. Iată ce spune:
„Va fi ca politica ramurii executive să aplice viguros protecția robustă a legii federale pentru libertatea religioasă. Părinții Fondatori au imaginat o Națiune în care vocile și opiniile religioase să fie integrate într-o piață publică vibrantă și în care oamenii și instituțiile religioase erau libere să își practice credința fără teama…

Vezi articolul original 173 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: