DUMNEZEU IUBEȘTE ȘI COREEA DE NORD!!

PHOTO-2018-06-12-14-36-12

Într-o lume unde este tot mai evident faptul că lucrurile degenerează de la o zi la alta, unde duhul minciunii și manipulării a atins cote nemaiîntâlnite, unde binelui i se zice rău, iar răul este numit bine și pus la loc de cinste, este aproape imposibil să mai crezi că se mai poate face ceva.

Și totuși, Dumnezeu este mai evident ca oricând, prin minuni care fără de Dumnezeu nu ar avea nici o șansă.

Întâlnirea dintre Președintele Donald Trump și Președintele Coreei de Nord, Kim Jong-Un,  este o minune dumnezeiască pe care aproape nimeni nu o mai credea posibilă, la fel cum foarte puțini au crezut și faptul că Donald Trump avea vreo șansă să devină președintele Americii.

Așa lucrează Dumnezeu pentru a dovedi că El este Stăpânul planetei Pământ și face ce vrea, când vrea! Iar scopul Lui, este întotdeauna din perspectiva lumii spirituale.

De zeci de ani, creștinii din lume se roagă pentru eliberarea și libertatea creștinilor din Coreea de Nord, dar cei mai interesați, care s-au rugat și s-au pregătit pentru acest moment au fost creștinii din Coreea de Sud, care au crezut că va veni o zi în care Dumnezeu va distruge granițele dintre ei și frații lor din Nord.

Ieri, rugăciunile și dorința lor, a început să prindă contur! Cei din Sud sunt pregătiți temeinic pentru a demara o campanie de evanghelizare în Nord, fără precedent!! Bineînțeles că și a avea o viață decentă și prosperitate materială este important, dar cel mai important lucru, este mântuirea milioanelor de suflete nemântuite, iar Corea de Nord, va avea parte de o înviorare spirituală de proporții!!  Iar Împărăția Cerului se va extinde cu acești oameni oprimați de regimul comunist.

Ce s-a întâmplat ieri la Singapore, a fost un eveniment important la nivel global, dar privit prin ochii lui Dumnezeu, este de fapt un eveniment spiritual de proporții !! Să-I mulțumim cu toții lui Dumnezeu și să ne bucurăm că Dumnezeu începe să lucreze într-o țară comunistă, aducând libertate și mântuire pentru milioane de suflete.

Desigur că diavolul se va agita rău de tot, iar în zilele ce urmează vom vedea împotriviri fără precedent, cu toate că până ieri se părea că toată lumea își dorea acest lucru. Noi românii, care am gustat din plin comunismul, ar trebui să înțelegem cel mai bine situația creată ieri și să ne bucurăm cu toată inima pentru acest eveniment, care va aduce libertate pentru milioane de suflete.

Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Donald Trump, care se lasă folosit de Dumnezeu și la îndemnul vicepreședintelui Mike Pence, un creștin deosebit și a celor 25 de consilieri (pastori creștini) face decizii atât de bune, chiar dacă sunt foarte controversate, dar benefice pentru lumea întreagă, și mai ales pentru creștini!
mike olari

 

 

2 gânduri despre „DUMNEZEU IUBEȘTE ȘI COREEA DE NORD!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: