Medicament pentru depresie!

zac-poonen

Un procent tot mai mare din populația lumii, se confruntă cu această boală a secolului 21, numită DEPRESIE, iar multe dintre victimele depresiei, sfârșesc prin a-și pune capăt zilelor.

În ce privește lumea seculară, acest fenomen este într-un fel de înțeles. Ce este greu de înțeles, este faptul că tot mulți dintre creștinii evanghelici se confruntă cu acest flagel diabolic.

Cunosc chiar pastori care au trecut și unii chiar mai trec prin perioade depresive. Cum s-a ajuns aici și ce este de făcut? Să credem că este normal? NU, categoric, NU!!

Ca și copii ai lui Dumnezeu, NU putem accepta acest fenomen ca fiind unul normal! Bazați pe Cuvântul LUI DUMNEZEU, eu cred că cei care au asftel de probleme trebuie să-și revizuiască relația cu Dumnezeu. ISUS a spus că EL a venit ca oile LUI să aibă viața și s-o aibe din belșug. Cu toate astea, tot mai mulți creștini sunt tot mai sleiți de putere spirituală și tot mai expuși depresiei.

Cred că ieșirea dintr-o astfel de situație, nu este alta decât refacerea relației cu Dumnezeu, care se produce prin studierea CUVÂNTULUI BIBLIC și trăirea LUI zi de zi. Pentru detalii în această privință, ascultați predica de mai jos, care este subtitrată și-n limba română și care este deosebit de clară și biblică, demnă de luat în seamă.

Vă sugerez să vă faceți timp s-o ascultați până la capăt cu răbdare, fiindcă în mod sigur, dacă o veți și urma, vă va ajuta să ieșiți din starea de nerfericire sau depresie!

 

3 gânduri despre „Medicament pentru depresie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: