Puterea rugăciunii

„…mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.”
Iacov5.16

Puterea rugăciunii

În anul 1853, Hudson Taylor se afla în drum spre China în una din călătorii­le sale misionare. Pe când corabia naviga în dreptul unei insule din arhipelagul Bismarck, vântul a slăbit în intensitate şi chiar s-a oprit, iar curenţii de aer împin­geau încet, dar sigur, corabia spre ţărm. Sute de cani­bali umpluseră plaja, imaginându-şi deja o mare petre­cere. Agitat, căpitanul l-a căutat pe tânărul Taylor, care atunci avea 21 de ani, şi l-a implorat să strige la Dumnezeu după ajutor. Taylor i-a răspuns: „Mă voi ruga, cu condiţia să mergeţi şi să întindeţi velele ca să prindă briza.” Căpitanul ezita: o să ajungă de râs pen­tru echipajul său, punându-i pe oameni să întindă pân­zele cu toate că nu era vânt.
Taylor a rămas pe poziţie. Neavând încotro, căpita­nul a cedat, iar tânărul misionar s-a pus pe genunchi împreună cu câţiva credincioşi de pe corabie. După pu­ţin timp, o bătaie în uşă îi întrerupse din rugăciune. Era Căpitanul, care-i anunţa că vântul a început să bată cu putere.
Iată un exemplu care trebuie să încurajeze pe cei care se roagă! Rugăciunea făcută cu credinţă şi care caută glorificarea lui Dumnezeu, va primi un răspuns afirmatativ.

FamToFam

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: