Ești sigur că religia ta este religia adevărată??

ImageThumbnailer

Matei  22:29

Drept răspuns, Isus le-a zis: „Vă rătăciţi! Pentru că nu cunoaşteţi nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu!

Multitudinea religiilor din lumea, a creat o confuzie atât de mare într-o lume tot mai superficială și ignorantă, încât pentru foarte mulți, nici o religie nu mai are nici cea mai mică relevanță .

Și totuși religia CREȘTINĂ este demnă de luat în seamă, datorită felului unic adus direct din cer, prin ISUS, care a murit și spre deosebire de toți ceilalți lideri mari religioși, a și înviat, ba mai mult, S-a și înălțat la CER, pentru a ne pregăti un loc!

Ei bine, cu toate astea și religia creștină, devine tot mai banală și irelevantă pe zi ce trece, dar de ce??

Pe cât de simplă este explicația, pe atât de tristă. Datorită faptului că liderii creștini, nu toți s-au lăsat luminați de Duhul Sfânt al lui Dumnezeu, pentru a înțelege și cunoaște Cuvântul lui Dumnezeu exact așa cum a fost transmis de Isus, s-a ajuns la așa de multe nuanțe religioase creștine, încât și creștinii la rândul lor sunt tot mai derutați.

Cuvântul de mai sus, spus de Isus celor din timpul Lui, este tot la fel de actual și astăzi, cum a fost și cu peste 2000 de ani în urmă, rostit direct de ISUS.

,,VA RĂTĂCIȚI FIINDCĂ NU CUNOAȘTEȚI SCRIPTURILE ȘI NICI PUTEREA LUI DUMNEZEU’’

Îmi aduc aminte de o întâmplare pe cât de hazlie, pe atât de elocventă în situația de față. Două femei vecine, de la țară au venit la piață la oraș, iar la întoarcere acasă fiecare a mers la gară ca să ia trenul spre casă. Mirarea mare a fost că fiecare s-a urcat în alt tren cu destinații diferite. Văzundu-se pe geam, s-au întrebat una pe cealaltă:  Unde mergi vecină?? Acasă, a fost răspunsul! Dar tu? Acasă! La care cealaltă a zis: Înseamnă că una dintre noi nu merge acasă, trenurile noastre merg în direcții opuse!?

Așa este și cu privire la religiile noastre creștine, fiecare crede că religia lui duce la Cer și totuși, există atâtea diferențe între unii creștini și alții…

Cred că pierderea în final, este prea mare ca să ne putem permite ingnoranța, în ce privește viața veșnică și locul nostru în viața veșnică!? Raiul lui Dumnezeu sau iadul diavolului…..

Trebuie sa fii sigur că religia ta și învățătura pe care o primești în biserica pe care o frecventezi, te vor duce în Cerul Lui Dumnezeu. Singura cale de a afla, este să citim și apoi să trăim Cuvântul Sfânt Biblic, pentru că nu putem merge numai pe ce ne predică liderii noștri, astăzi când avem BIBLIA, singura carte care poate da direcția bună și sigură spre veșnicia lui Dumnezeu.

Sunt destui predicatori amatori și iresponsabili care citesc Biblia, doar când le vine timpul și lor să predice, dacă citesc și atunci…?! Apoi și multi dintre cei bine pregătiți teologic au versiunea lor personală din cuvântul Biblic, lucru dovedit prin multitudinea Religiilor existente. Unde ne vom petrece veșnicia, este un lucru prea important, ca să mergi pe mâna oricui, astăzi când lumea este inundată de Cuvântul Biblic, atât scris, cât și pe orice rețea socială, nimeni nu poate să se scuze că nu are acces la Cuvântul Biblic!!!

Trebuie să fim foarte conștienți că nici religia noastră și nici chiar cei ce ne predică, nu se vor face vinovați în totalitate, dacă eu sau tu vom sfârși în iad, ci tu și eu care nu ne facem timp să STUDIEM și mai apoi să TRĂIM Cuvântul lui Dumnezeu!

Sfârșitul acestei lumi sau moartea mea și a ta sunt iminente.

Întreabă-te astăzi, cât încă ești bine și mai ai timp să schimbi ceva, UNDE ÎȚI VEI PETRECE VEȘNICIA???

Din dragoste sinceră,

mike olari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: