Ghiță Ignat – Ce nu știu L.G.B.T-știi?

ce-nu-stiu-lgbt

S-a sfârșit cu referendumul iar societatea românească arată ca după un război, pentru că rămâne scindată: cele două tabere s-au acuzat reciproc de ură, de intoleranță, de îndoctrinare religioasă pe deoparte și de promovarea unor valori neo-marxiste ambalate sub forma libertății și dragostei pe de altă parte.

A fost un război pe pământ dar și în cer! Cei care cunosc câte ceva despre realitatea spirituală știu că atunci când valorile lui Dumnezeu sunt sub asediu pe pământ, lupta se duce și în cer. Cine a câștigat în acest război? Eu unul nu văd niciun învingător, ci doar învinși dacă vorbim despre lupta de aici de pe pământ. Învinși sunt cei care au fost pentru acest referendum prin faptul că nu s-au putut mobiliza într-un număr mai mare, învinși sunt și cei care se consideră învingători, numai că ei încă nu știu asta…

Vreau ca acei care citesc aceste rânduri să știe că nu am nimic personal cu nimeni, că nu am nici un fel de resentiment față de acești oameni care au ales un stil de viață diferit de al nostru. Sunt atât de convins de ceea ce stă scris în Sfânta Scriptură încât nu am decât gânduri de bine față de toți membrii L.G.B.T. de pretutindeni.

Ce nu știu L.G.B.T -știi? Se pare că habar nu au de capitolul 1 din epistola către Romani din Sfintele Scripturi, unde Dumnezeu numește practicarea homosexualității ca fiind ceva scârbos – fără supărare, așa numește Biblia acest obicei.

  • Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuințarea firească a lor într-una care este împotriva firii;
  • tot astfel, și bărbații au părăsit întrebuințarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții, au săvârșit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase și au primit în ei înșiși plata cuvenită pentru rătăcirea lor.

De asemenea, versetul 22 din cartea Leviticul, capitolul 18: „Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune.

În cartea Geneza, capitolul 19, se redă o întâmplare despre oaspeții lui Lot și atitudinea păcătoasă a celor din cetate față de ei: Scoate pe bărbații care sunt la tine, scoate-i afară, pentru că vrem să ne culcăm cu ei” – atât de departe ajunsese anormalitatea în acel loc încât un grup de bărbați vin și își exprimă dorința de a se culca cu bărbații care îl vizitau pe Lot. În urma acestei întâmplări știm ce s-a petrecut cu Sodoma și Gomora, au fost distruse în totalitate. Cineva va putea să spună că sunt povești, însă eu zic că nu ne putem permite să credem altceva despre Biblie decât că este Cuvântul lui Dumnezeu pentru noi și că este absolut musai să băgam bine de seamă la ce stă scris acolo.

Dumnezeu nu condamnă homosexualitatea mai mult decât alte păcate, precum cel al curviei, al închinării la idoli, al hoției, al lăcomiei, al beției, al vorbirii de rău, al avarismului.

Dau exemplul furatului, acest păcat este de asemenea o urâciune înaintea lui Dumnezeu și Cuvântul spune clar: „cine fură să nu mai fure” și cine va continua să facă acest lucru cu siguranță nu va vedea viața veșnică. Care este rezolvarea pentru furat? Să nu mai furi! Simplu, Dumnezeu dă soluția.

Care este potrivit Cuvântului lui Dumnezeu soluția pentru sodomie: aceea că cei care o practică să nu o mai practice. Pare simplu, însă știu că nu e așa… continuare articol

Un gând despre „Ghiță Ignat – Ce nu știu L.G.B.T-știi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: