PENTRU CEI SINGURI… – Ursul Carpatin

NICIODATĂ UITAȚI…

Nu știu ce înseamnă să fii singur, adică să trăiești singur, fără familie, fără cei dragi, fără prieteni (adevărați), însă aș putea spune că pot înțelege pe cei care sunt singuri pentru că au fost anumite perioade în viața mea când familia, cei dragi, prietenii, nu au fost lângă mine pentru că efectiv nu au putut. Au fost momente deloc ușoare însă mereu mi-am amintit de ceea ce spune Dumnezeu despre cei care trăiesc singuri.

Unul dintre versetele care pe mine m-au întărit enorm a fost următorul „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi”. Cred că acest verset înseamnă mult mai mult decât atât. Sunt momente când cei singuri se simt uitați însă nu este deloc asa, Dumnezeu ne promite că NICIDECUM nu ne va uita.

VIAȚA TA PENTRU DOMNUL

Pe de altă parte, Dumnezeu, în bunătatea Sa, ne spune pas cu pas ce ar trebui să facem în cazul în care suntem singuri. Apostolul Pavel zice ca fiecare să rămână în chemarea pe care o avea când a fost chemat, iar mai departe precizează: „celor neînsurați și văduvelor, le spun că este bine pentru ei să rămână ca mine (adică necăsătoriți). Dar, dacă nu se pot înfrâna, să se căsătorească, pentru că este mai bine să se căsătorească decât să ardă” 1 Corinteni 7.

Continuarea aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: