Viata de sportiv (Ghita Ignat)

Viata de sportiv

de Luiza Poteca

Am citit acest articol despre viața de sportiv, nu cunosc autorul însă nu am putut să rămân indiferent, trebuie să recunosc că m-am regăsit din plin în cuvintele de mai jos.Un articol care arată un pic din ceea ce nu se vede la televizor,nu se vede cand se primesc medaliile sau premiile,se întâmplă în ascuns ,toate acestea transformă un simplu copil într-un campion. Toată lumea te aplauda, toţi se uită la tine iar tu te apleci de pe podium ca să ţi se pună medalia de gât. Ce viaţă minunată s-au gândit mulţi din public în acel moment… Dar hai să dăm timpul mai înapoi, înainte să fii ajuns la victorie.

Puţini ştiu ce se ascunde în spatele unei victorii. Nimeni nu a zis că e simplu să ajungi pe podium. Începi totul de jos, de foarte jos. Mingea nu va lovi masa nicioadată din prima, poarta nu se va muta după lovitura ta, cronomentrul nu va indica din prima un record. Şi nici din a doua încercare, nici din a treia. Nu ne naştem învăţaţi, poate doar talentaţi. Şi nu e acelaşi lucru. Până la urmă orice sportiv poate confirma că sportul e 1% talent si 99% muncă.

Şi această muncă…e grea! De multe ori vei ajunge de la antrenamente şi vei adormi instant. Nu contează dacă esti în pat, în autobuz sau în clasă. Vei dormi, te asigur. Indiferent de loc sau de sportul pe care îl practici, singura condiţie e să fii dat totul.

Oboseala pe care o capeţi… ca să îţi revii ai nevoie de mult timp… Continuarea aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: