Dezastrul unei lumi fără Dumnezeu!

4778

Niciodată nu am putut observa atât de clar ca zilele astea, tragedia unei lumi care L-a scos pe Dumnezeu din ecuația existenței noastre pe această planetă.

Urmărind confruntarea celor peste 20 de candidați democrați la funcția de președinte al acestei țări, am avut impresia că sunt de pe altă planetă. Președintele  Donald Trump, nu este un sfânt, dar cel puțin își iubește țara destul de mult ca să-i vrea binele. Depune eforturi nemaipomenite pentru a schimba cât depinde de el și nu se dă înapoi de la a face de multe ori și imposibilul în ce privește binele țării. Având 25 de pastori sfătuitori și un Vicepreședinte cu frică de Dumnezeu, a înțeles că binecuvântarea țării depinde de Dumnezeu și este dată celor care caută voia LUI!

Dar să revin la cealaltă parte, în care sunt democrații de până acum, cei care începând din 1976, atunci când au legalizat avorturile, continuu au făcut tot ce le-a stat în putință să-L elimine pe Dumnezeu de peste tot, în multe situații chiar au reușit acest lucru și-n biserici.

După legalizarea avorturilor, au scos religia din scoli și au legalizat căsătoria împotriva firii omenești și bineînțeles, împotriva voii lui Dumnezeu.  În ultimul timp, au mers atât de departe că acceptă  și chiar au legalizat în câteva state, omorârea copilului după naștere. Toate astea, zic ei, din respect pentru femeie, fiindcă bărbatul cu care a conceput acel copil, nu are nimic de spus! Ca și cum, toate celelalte nu ar fi destul, au inventat al treilea gen de oameni, în afară de cele două (bărbătesc și femeiesc) stabilite clar de către Dumnezeu, iar astăzi toată lumea trebuie să respecte și să acorde toată atenția acestui gen de oameni dereglați mintal, făcuți de către acest soi de oameni, numiți progresiști .

Când te uiți la ce ne așteaptă pe viitor, dacă vreunul din acești candidați ajunge la conducerea țării, nu poți decât să te îngrozești și să-I mulțumești lui Dumnezeu pentru actualul președinte, sperând să mai continue încă 4 ani.

Alegerile de anul viitor vor fi efectiv între lumină și întuneric, foarte clare, iar cei ce nu vor să voteze cu actualul președinte, automat dau un vot pentru unul din acești lunatici.

Sper ca și creștinii care nu au vrut să voteze cu actualul președinte în 2016, din anumite motive, să fie conștienți că noi nu votăm pentru un pastor, ci pentru o direcție, iar anul viitor să fim chiar mai uniți ca în 2016, dacă nu vrem să ne trezim în comunism, de unde am fugit acum 30-40 de ani, fără Dumnezeu și sortiți distrugerii.

Rugați-va în modul cel mai serios pentru America și haideți să luăm în serios posibilul pericol, fiindcă o America puternică, creștină, cu o direcție bună, are șanse să dea o direcție lumii întregi!!

mike olari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: