De ce o mamă de 31 de ani, pleacă spre Cer, lăsând 5 copii și un soț tânăr în urmă??

Romani 8:28 – De altă parte știm că toate lucrurile împreună lucrează spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celor ce, sunt chemați după planul Său!

 

IMG_0151În ultimul timp, aproape săptămânal suntem confruntați cu astfel de vești triste, în care copii, tineri și mai trist, mame și tați tineri, pleacă din lumea asta, iar în urma lor rămâne multă tristețe și durere.  Este aproape imposibil să nu te intrebi, de ce? Noi putem să avem păreri, însă răspunsul Îl are doar Dumnezeu. Bazat pe Cuvântul LUI Dumnezeu, o să încerc să răspund cum eu înțeleg aceste fenomene, pe cât de triste, pe atât de neînțelese. 

În primul rând, trebuie plecat de la ideea, că gândurile LUI Dumnezeu, nu sunt gândurile noastre! Perspectiva lui Dumnezeu este cu „bătaie lungă” și se bazează mai mult pe viața reală, adică cea din veșnicie, nu doar pe cei 70-80 de ani cât noi avem de trăit în lumea asta. În schimb, omul pământesc are o perspectivă limitată, fără speranțe.

Dar cei care devin prin nașterea din nou, copii ai lui Dumnezeu, câștigă o destinație nouă, cu perspective veșnice.  Din acest moment, toate lucrurile din viața lor, sunt controlate de Dumnezeu după un plan bine stabilit  și o perspectivă Dumnezeiască, Veșnică. Perspectiva omului pământesc este să trăiască mult și bine, adică sănătos și să se bucure de viața și de cei dragi. Din perspectiva lui Dumnezeu, lucrurile stau altfel. Dumnezeu este interesat de mântuirea sufletului omenesc care este veșnic. De multe ori mântuirea cuiva poate să depindă de lucruri mai puțin plăcute pentru viața aceasta temporară. Boală, moarte prematură sau alte lucruri neplăcute firii noastre, s-ar putea să ne ajute la mântuirea sufletului nostru, sau altora, chiar dacă firii pământești nu-i cade bine. 

ISUS, înainte de moartea de pe cruce, cere lui Dumnezeu, dacă este posibil, să îndepărteze moartea de la EL, rugăciune neascultată de Dumnezeu! DE CE? Fiindcă prin moartea LUI, omenirea întreagă a câștigat dreptul la Împărăția Cerurilor. La prima vedere, ni se părea justificată rugăciunea lui ISUS, care abia împlinise 33 de ani, dar gândindu-ne la faptul că lumea întreagă mergea în Iad, dacă EL nu murea, automat suntem de acord cu moartea LUI. Cu totul altă perspectivă!?

Tot așa și moartea prematură a copiilor lui Dumnezeu, deși pe moment foarte tristă, dar în veșnicii, cu siguranță vom afla că a fost probabil, un mare beneficiu, ori pentru cel în cauză, sau pentru mulți alții, care poate se pocăiesc prin plecarea lor prematură, în unele cazuri chiar cei din familie sau prieteni apropiați, fac decizii pentru Dumnezeu. Astfel, durerea temporară pentru cei rămași în urmă, poate deveni nesemnificativă față de beneficiile veșnice, a celor ce pleacă prematur de aici, sau  în unele situații, a multora rămași în urmă. Să nu uităm, sufletul este veșnic și are mult mai mare valoare, ca trupul care este temporar.

Desigur că simțim cu cei ce trec prin astfel de situații și în mod special cu familia de față pe care eu nu o cunosc, dar Dumnezeu sunt convins că va purta de grijă de cei 5 copii rămași și acestui soț tânăr. 

Vă îndemn pe toți să vă rugați pentru ei și pentru cei apropiați lor, încercați cât depinde de voi să umpleți locul gol lăsat după plecarea acestei mame și soție, atât de tânără!

Dumnezeu să-i mângâie și să le poarte de grijă, crezând din inimă că planul și voia Lui Dumnezeu au fost împlinite . EL este SUVERAN și DOMN peste toate lucrurile, văzute și nevăzute. El știe ce lucru ne va face mai valoroși pentru Împărăția LUI! 

Cu tristețe în suflet,

                mike olari

 

Sursa știrii: https://dininimapentrutine.com/2019/09/03/rugaciune-pentru-familia-sanbea-sora-mihaela-de-31-de-ani-a-plecat-in-vesnicie-dumnezeu-sa-se-ingrijeasca-de-cei-5-copii-ramasi-orfani/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: