O Românie fără Dumnezeu!!

 

Ceea ce descrie Dr. Iulian Stoenescu în video-ul de mai jos, este pe cât de trist, pe atât de adevărat! M-a întristat și mișcat profund acest mesaj. El vorbește de o Românie falimentată moral și spiritual.

Este adevărat că falimentul moral al României se datorează în mare parte oamenilor politici care au condus România în ultimii 30 de ani. Dr. Iulian Stoenescu punctează enorm de bine acest lucru în clip-ul de mai jos. Întrebarea se pune: Unde a fost Biserica în tot acest timp? Cum s-a ajuns aici, într-o țară majoritar creștină?

Ei bine, liderii politici din fruntea țării nu ar fi putut falimenta moral România fără complicitatea tacită a BISERICII. Așa după cum Dr. Iulian Stoenescu vorbește despre distrugerea învățământului și nu numai, prin crearea fabricilor de diplome luate la apelul de seară, pentru politicieni care să aducă apoi beneficii multiple, nici Biserica nu s-a dat înapoi de la astfel de provocări și ispitiri, ci s-au înfruptat din plin de pe urma politicienilor. Apoi, mulți dintre liderii religioși, pentru a-și zidi catedralele și anumite agende personale, au fost parte cu politicienii la devalizarea României, iar astăzi, când Biserica ar trebui să condamne aspru falimentul moral al acestei țări numită România, este normal să n-o mai facă, fiindcă sunt parte la acest faliment.

La toate alegerile, bisericile sunt pline de politicieni care de care mai „creștini” și gata să promită sarea și marea, iar după ce ne-au manipulat și ne-au furat votul, dispar și nu-i mai vezi până la noile alegeri. Singurii care au beneficii de pe urma lor, sunt doar liderii religioși, iar muritorul de rând, își continuă viața la fel de sărac și uitat de toți. Dacă s-ar da pe față toate compromisurile făcute de liderii religioși, împreună cu politicienii, pe perioada celor 30 de ani, în comparație cu compromisurile făcute de cei enumerați cu numele din cartea ,,Răscumpararea Memoriei”  (sau alte cărți precum: Torturat pentru credință, Zborul spre libertate etc.) am constata că cei menționați în această carte, sunt copii mici față de ce au făcut liderii religioși de după Revoluție! Cel puțin cei din timpul regimului Comunist, au făcut compromisurile pentru supravețuire, constrânși și persecutați de regim, pe când cei de astăzi, fac totul pentru beneficii personale.

Pentru ieșirea din această situație de faliment moral în care a ajuns România, trebuie căință, pocăință și întoarcere la Dumnezeu cu toată inima, iar primul pas în această direcție, ar trebui să fie făcut de către Biserică, iar când politicienii ar vedea o Biserică cu moralitate și autoritate spirituală, fără compromisuri, probabil că s-ar pune pe gânduri și ar schimba direcția.

O Biserică sănătoasă, moral și spiritual, ar provoca întreaga societate, la o pocăință adevărată!

Pentru a înțelege mai bine cele scrise aici, ascultați cu mare atenție mesajul Dr. Iulian Stoenescu.

DOAMNE AI MILĂ DE ROMÂNIA!!

2 gânduri despre „O Românie fără Dumnezeu!!

 1. În acest articol „O ROMÂNIE FĂRĂ DUMNEZEU!!”, putem citi si despre întrebarea care se pune:
  „Unde a fost Biserica în tot acest timp? Cum s-a ajuns aici, într-o țară majoritar creștină?”
  Aici ar mai fi o întrebare: Care Biserică?
  Domnul Isus spune în Matei 7:13
  Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi Sunt cei ce intră pe ea.

  Dar, ce fel de Biserică se găseste azi in ROMÂNIA?
  Răspuns: Una idolatră, care nu-L cunoaste pe Dumnezeu si nu vrea să asculte de poruncile Lui.
  Toate confesiunile religioase se laudă cu numărul lor mare de fideli. Ei nu caută să intre pe poarta cea strâmtă, ci preferă calea lată care nu duce altundeva decat la pierzare.
  Le este permis să se inchine la icoane si la chipuri cioplite, iar liderii lor îi încurajează să facă astfel, desii este spus:
  Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri sau jos pe pământ sau în apele mai de jos decât pământul.
  Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti, căci Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc (Exodul 20:4-5).
  Altii nu cred orice cuvant al lui Dumnezeu.
  Biblia spune că Dumnezeu face alegerea, dar cei mai mulţi din numarul celor ce-si spun protestanţi cred ca ei î-L aleg pe Dumnezeu, desii este spus la Romani 9:15-16, „Voi avea milă de oricine-Mi va plăcea să am milă şi Mă voi îndura de oricine-Mi va plăcea să Mă îndur.”
  Aşadar nu atârnă nici de cine vrea, nici de cine aleargă, ci de Dumnezeu, care are milă.

  Prin urmare, cei ce nu cred ce spune Dumnezeu, se inchină si slujesc unui alt „dumnezeu”, domnul puterii văzduhului (Efeseni 2:2).
  Astfel de oameni au doar o formă de evlavie si nu fac altceva decât să schimbe în desfrânare harul lui Dumnezeu.

  Ei se laudă că-L cunosc pe Dumnezeu, dar cu faptele Îl tăgăduiesc, căci sunt o scârbă: nesupuşi şi netrebnici pentru orice faptă bună. (Tit 1:16)

  Partea a doua a intrebării sună astfel: Cum s-a ajuns aici, într-o țară majoritar creștină?

  Oare? Chiar aşa „țară majoritar creștină”?

  Dumnezeu spune că sunt puţini sunt cei ce află calea îngustă care duce la viaţă:
  Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt cei ce o află. (Matei 7:14)

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: