Politrucii de Duminică – Proorocii mincinoși ai vremurilor noastre!

Se pare că Florin Antonie, mesagerul acestei predici biblice, este o speranță a creștinismului contemporan, care se autodistruge sub ochii noștri, fără ca cineva să se opună. În ultimul timp asistăm neputincioși la degradarea Bisericii contemporane, unii promovând legalismul, iar cei ce au fugit de legalism, au fugit atât de departe că au ajuns pe marginea prăpastiei, promovând evanghelia prosperității, ambele extreme fiind la fel de periculoase și lipsite de adevărul biblic!

Totuși, în astfel de situații din care pare că nu se mnai poate ieși, ici-colo Dumnezeu ridică pe câte un slujitor ca Florin Antonie, pentru a-i duce pe creștinii sinceri și dornici de adevăr la învățătura BIBLICĂ, adevărată și singura cale ce garantează mântuirea cuiva.

Dumnezeu să te binecuvânteze frate Florin și să te țină până la capăt, drept pe cale, indiferent de prețul pe care va trebui să-l plătești. Mă rog pentru tine și în același timp mă rog ca Dumnezeu să mai ridice mulți slujitori sinceri ca tine, care să-L iubească în primul rând pe Dumnezeu cu tot ce sunt și ce au, apoi să iubească oamenii atât de mult, încât să le predice adevărul biblic, indiferent de cost!

mike olari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: