Un prim pas spre AUTENTICITATE!!

„Prin aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții.”Ioan 13:35

WhatsApp Image 2020-02-29 at 00.12.57
Bucuresti, 24 Februarie ora 16:00…smeriți, împăcați și recunoscători Domnului pentru ceea ce a făcut în noi și între noi, anticipând ce va face cu noi și prin noi în lucrarea Sa

Iată că după 30 de ani de la Revoluție, lideri marcanți din comunitatea religioasă neoprotestantă română, s-au întâlnit pe data de 24 Ianuarie 2020, după mulți ani… pentru a pune la cale lucruri importante și foarte necesare în ce privește viitorul României.

Doresc din toată inima ca acesta să fie doar un prim pas important din mulți alții ce sper că vor urma, în ce privește un început binecuvântat pentru biserica neoprotestantă din România și care să continue cu un  impact  mare și asupra societății laice din România.

Iată deci și un lucru bun ce l-a produs legalismul dobândit în perioada comunistă, și conservat în mare parte și după 30 de ani de libertate și anume, acesta i-a forțat să iasă afară din rândul bisericilor tradiționale pe unii dintre cei mai cunoscuți și influenți  slujitori, cu mare impact asupra publicului și care au găsit curajul necesar de a fi altfel decât liderii lor.

Cei 3 pastori din poza de mai sus, au reușit să pună la o parte diferențele nesemnificative dintre ei și bisericile lor, luând în calcul dorința și agenda lui Dumnezeu (Cuvântul Biblic) ca astfel să poată deveni un exemplu demn de urmat pentru enoriașii lor și nu numai. Lumea din jurul nostru are nevoie de modele de creștini reali, plini de dragoste și gata să recupereze pe cât mai mulți de la pierzare.

Fratii lucrători Vladimir Pustan, Florin Ianovici și Cristian Barbosu, au făcut un prim  pas spre NORMALITATE, iertând și  trecând peste orgolii sau tradiții ieftine, gata să colaboreze împreună pentru extinderea Împărăției și câștigarea României pentru Cer.

Sper ca acest gest să nu rămână doar la nivelul unei poze impresionante, ci să fie un început prin care atât bisericile neoprotestante cât și societatea laică să ia aminte și să învețe și astfel să beneficieze de o trezire spirituală reală și de o pocăință adevărată, cu final fericit, astfel lăsând la o parte tot ce nu vine din Dumnezeu!

Lumea din jurul nostru are nevoie de modele de creștini adevărați, care se pot ierta unii pe alții și uniți în dragoste pentru Dumnezeu și oameni, să îmbrățișeze agenda LUI în detrimentul planurilor personale!

Îmi doresc ca întâlnirea asta să fie de bun augur și cu rezultate binecuvântate pentru toți cei sinceri și dornici de bine și iubitori de ISUS și calea LUI, lăsând la o parte orice prejudecăți.

FELICITĂRI FRAȚILOR !!

Domnul să vă binecuvânteze și să vă folosească pentru trezirea și mântuirea României!


Cu dragoste,

mike olari

3 gânduri despre „Un prim pas spre AUTENTICITATE!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: