O experiență deosebită a unui doctor Italian în lupta cu Coronavirus!

Man_holding_Bible_and_sporting_Jesus_Saves_sign_on_his_hatNu am intenția să te speri prin acest articol, doar să te fac conștient de faptul că moartea poate surveni și fără acest virus, numit Coronavirus. De fapt, acest virus deocamdată este „copil mic” față de alte cauze ce omoară lumea zilnic cu zecile de mii.

Ținând cont de lipsa siguranței a zilei de mâine, poate ar fi bine să-ți pui întrebarea: Oare ce va fi cu mine dacă mor astăzi? Sper că atât statistica de mai jos, cât și  experiența doctorului italian relatată mai jos, să te pună serios pe gânduri și să te provoace înspre seriozitate cu privire la viața de dincolo, așa cum n-ai fost provocat niciodată, adică să iei și o decizie la fel cum acest doctor a luat și astfel să poți întâmpina moartea, care poate veni oricând, de unde nici nu te aștepți, fără frică, spaimă sau regrete!

Mă rog ca Dumnezeu să te lumineze și să se ocupe de viața ta spirituală, până nu este prea târziu, adică chiar aici și acum!

Cu multă dragoste,

mike olari


Statistica cu decese la nivel mondial, în lunile Ianuarie – Februarie 2020:

2,360 : Coronavirus
69,602 : Răceli comune
140,584 : Malarie
153,696 : Suicid
193,479 : Accidente rutiere
240,950 : HIV
358,471 : Alcool
716,498 : Fumat
1,177,141 : Cancer


O scrisoare de la un doctor Italian, care se ocupă de cei infectați cu noul COVID-19 (Foarte mișcătoare)

Medic din Lombardia: „Niciodată nici în cele mai negre coșmaruri nu mi-am închipuit că voi ajunge să văd și să trăiesc ce se întâmplă aici la noi în spital de trei săptămâni.

Coșmarul curge, fluviul este din ce în ce mai mare și mai de nestăvilit; La început veneau câțiva, apoi zeci apoi sute și acum noi nu mai suntem medici, ci am ajuns sortatori pe bandă și decidem cine trăiește și cine trebuie trimis acasă ca să moară, deși toți acești oameni au plătit toată viața taxe Italiei.

Până acum două săptămâni, eu și colegii mei eram atei; era normal pentru că suntem medici și noi am învățat știința, iar știința ne spunea că exclude prezența lui Dumnezeu; am râs mereu de părinții mei care mergeau la biserică.

Acum 9 zile a venit la noi un pastor de 75 de ani; Om blând, avea probleme mari respiratorii însă avea la el o Biblie și ne-a impresionat că le citea muribunzilor și aceștia îl țineau de mână; Fiind toți noi medicii obosiți, descurajați, terminați psihic și fizic, când aveam timp stăteam să îl ascultăm; Acum suntem nevoiți să recunoaștem: noi ca oameni ne-am atins limitele; mai mult nu putem face și zilnic mor și mai mulți oameni; și noi suntem epuizați, deja avem doi colegi care au murit și alții abia se mai țin pe picioare; Ne-am dat seama că unde se termină ce poate face omul, avem nevoie de Dumnezeu și am început să ne rugăm când avem câteva minute libere.

Vorbim între noi și nu ne vine să credem că din atei feroce, am ajuns zilnic să ne gasim liniștea cerând Domnului să ne ajute să rezistăm să putem avea grijă de cei bolnavi. Ieri a murit pastorul de 75 de ani; ca niciodată până astăzi, deși am avut peste 120 de morți în 3 săptămâni aici, am fost toți terminați, distruși, pentru că bătrânul pastor a reușit în timpul stat la noi să ne aducă o liniște pe care nu mai speram să o găsim. Pastorul a plecat la Domnul și curând urmăm și noi. Eu nu am mai fost acasă de 6 zile, nu știu când am mâncat ultima oară, și îmi dau seama de inutilitatea mea pe acest pământ și vreau să îmi dedic ultima suflare ajutându-i pe alții. Sunt fericit că m-am întors la Dumnezeu în vreme ce sunt înconjurat de suferință și moartea semenilor mei.”

via Gianni Giardinelli via Iulian Urba

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: