PASTORUL VIOREL CANDREANU NU A MURIT!?

Ioan 5:24Adevărat, adevărat vă spun că cine ascultă cuvintele Mele și crede în Cel ce M-a trimis are viaţa veșnică și nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă.

WhatsApp Image 2020-03-27 at 07.00.23

Evanghelistul Dwight L. Moody, se apropia de timpul plecării sale de pe această planetă. Printre ultimele anunțuri publice făcute către enoriașii lui și nu numai, a fost și interpretarea versetului biblic de mai sus. Spunea el atunci: Într-o zi în viitorul nu prea îndepărtat, veți auzi o știre care va ține cap de afiș în toată mass-media: ‘MOODY A MURIT’! Vă rog să nu credeți, fiindcă în acele momente eu voi fi mai viu ca oricând.” Baza lui biblică era chiar versetul de mai sus.

Eu cred fără nicio ezitare că acest lucru se poate spune și în dreptul fratelui și prietenului nostru drag, pastorul Viorel Candreanu.

L-am întâlnit pentru prima dată cu aproximativ 30 de ani în urmă, în Phoenix – Arizona. Am petrecut mult timp împreună în acele zile. Fiind de aceeași vârstă, aveam multe lucruri în comun, dar mai presus de toate, el era o persoană ușor de abordat și foarte prietenos și deschis.

WhatsApp Image 2020-03-27 at 07.00.23 (1)Am rămas de atunci prieteni, iar căile noastre s-au intersectat de multe ori, atât în SUA, dar mai ales în România. În urmă cu câțiva ani, eram împreună cu soția prin zona Sucevei, când am avut plăcerea să luăm micul dejun împreună, la familia fratelui Mircea care ne-a găzduit. Am petrecut un timp minunat. În momentul în care am auzit că a fost dus de urgență la spital, i-am scris un mesaj de încurajare, la care știam sigur că imediat ce se va face puțin mai bine, îmi va răspunde…

Din păcate totul s-a derulat atât de repede, iar el a plecat spre Cer, fără să mai reușească sa răspundă multor mesaje și întrebări. El este acum bine, mult mai bine decât noi, dar desigur că pentru cei dragi din familie, această plecare rapidă a lăsat multă durere și multe lacrimi. Despărțirea de cei dragi în astfel de situații, este dureroasă!

Vreau ca familia să fie mângâiată prin Cuvântul biblic de mai sus și nu uitați că mii de frați și surori vă iubesc și vă poartă în rugăciunile lor către Dumnezeul Cel Viu, care este Tatăl văduvei și al orfanului și care poate să mângâie inimile voastre îndurerate!

Viorel nu a murit! El doar a schimbat o viață scurtă cu multe greutăți și dureri, cu o viață fără de sfârșit, unde nu mai este moarte, boală sau neîmpliniri, unde este Isus, Cel pe care Viorel L-a iubit și slujit cum a știut el mai bine! Mângâiați-vă la gândul acesta!

Condoleanțe sincere sorei Geta și întregii familii! Vă iubim și vă purtăm în rugăciunile noastre!

Cu dragoste,

mike olari


WhatsApp Image 2020-03-27 at 07.01.36

%d blogeri au apreciat: