Atacul dușmanului VS soluția pentru victorie – Ghiță Ignat

Călătoria noastră cu Dumnezeu nu este o plimbare în parc, ci mai degrabă o luptă, o bătălie pe care o ducem alături de El. Există un dușman cu care ne confruntăm, iar acest dușman nu este unul cu care ne putem permite să glumim, ci este mai degrabă un dușman fioros, care întotdeauna urzește modalități de a fura, omorî și distruge planurile lui Dumnezeu pentru noi. Dar promisiunile lui Dumnezeu rămân ferme, că în Isus Hristos avem acum victoria și putem trăi liberi și biruitori.

Efeseni 6:12 ne spune: Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății care sunt în locurile cerești.

Fie că acceptăm, fie că ignorăm adevărul rămâne același. Există un dușman care are de gând să ne distrugă viața și care are niște arme puternice pe care să le folosească împotriva noastră.

Iată trei moduri prin care dușmanul ne atacă:

1. MINCIUNA. Încă de la început, diavolul a folosit înșelăciunea pentru a obține tot ce este mai bun dintre noi. Șarpele a înșelat-o pe Eva… continuare aici

Un gând despre „Atacul dușmanului VS soluția pentru victorie – Ghiță Ignat

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: