Ghita Ignat – Nu mi-e rusine!

„Căci mie nu mi-e rușine de Evanghelia lui Hristos” zicea apostolul Pavel care până la urmă a plătit cu viața pentru îndrăzneala lui de a nu-i fi rușine cu Evanghelia.

Astăzi pare că celor mai mulți creștini le este rușine cu statutul lor. A fi creștin practicant în 2020 este echivalent pentru unii cu a fi „înapoiat, needucat” ori vorba unui domn „din evul mediu”.

Când m-am apropiat mai mult de Dumnezeu am început să frecventez o biserică din mediul evanghelic din Suceava. Am observat că cei care veneau duminică de duminică la acea biserică aduceau cu ei Biblia. M-am întrebat de ce fac acest lucru? pentru că, în mintea mea, doar preotul sau pastorul, după caz, trebuia să poarte o Biblie cu ei. Mă gândeam: „ei sunt cu predicatul, noi cu ascultatul, meseria lor este să vorbească iar noi enoriașii să ascultăm”.

Cu timpul am înțeles că Dumnezeu dorește să ne vorbească nu doar duminica la biserică prin cei care slujesc acolo, ci în fiecare zi, și cum ar putea să facă asta mai bine decât prin „Scrisoare lui de dragoste” pentru noi,… Continuarea aici

%d blogeri au apreciat: