Dr. Naomi Florea-În dialog cu mai mulți români interesați de detalii despre Covid-19

12Doamna doctor Naomi, este o tânără doctoriță româncă, stabilită în SUA, care este extrem de bine pregătită în domeniul medical și care are o inimă mare și o dorință rar văzută, în a-și ajuta cu tot ce-i stă în putință, compatrioții, în egală măsură; atât pe cei din SUA,  cât și pe cei din România.

Cu o sinceritate dezarmantă , fără nicio agendă personală , dimpotrivă, dă pe față multe lucruri din agenda multora, lucruri deja bănuite de noi toți. Este neobosită în direcția asta, așa cum veți putea să vă convingeți personal, ascultând Video-ul de mai jos, unde este în dialog cu mai mulți români, răspunzând cu toată plăcerea și cu mult curaj, tuturor întrebărilor, oferind în același timp și soluțiile cele mai potrivite pentru prevenire și vindecare a acestei boli.

Doar câteva din întrebările aduse în această discuție;

 

1. Care sunt adevăratele simptome de Covid-19?

2. Ce trebuie făcut imediat ce realizezi că ai contractat acest virus?

3. Ce medicamente trebuie să folosești imediat?

4. Ce trebuie făcut în cazul în care doctorul de familie, refuză să-ți prescrie medicamentele cerute de tine? Unde pot fi găsite aceste medicamente?

5. Este bine sau nu să te internezi în spital?

6. Dacă da, în ce punct, când?

7. Cât de riscant este să te internezi?

Dialogul (video) este în limba română. Chiar merită vizionat de orice român, îți va fi de mare ajutor, este chiar încurajator!

VĂ ROG, DA-ȚI MAI DEPARTE, PE TOATE CĂILE POSIBILE, ESTE EFECTIV DEOSEBIT DE ÎNCURAJATOR ȘI DEMN DE CREZUT!

Mulțumesc mult doamnei doctor Naomi Florea pentru amabilitatea, disponibilitatea și devotamentul dovedit față de compatrioții ei, cât și tuturor celor ce vor transmite mai departe acest mesaj, atât de util și necesar, dar mai ales sincer, într-o lume atât de compromisă, pe toate domeniile.

God bless you all!!

mike olari


%d blogeri au apreciat: