Președintele Donald Trump declară public și fără ezitare supremația lui Dumnezeu și a Fiului Său ISUS CRISTOS!Desigur că Donald Trump are multe slăbiciuni, dar eu nu am nici cea mai mică îndoială, că el a fost ales de Dumnezeu pentru vremuri ca acestea.


Cei patru ani de până acum, au dovedit că el a dat o nouă direcție Americii și implicit lumii întregi. Văzând oamenii pe care el îi alege pentru Curtea Supremă, nu poți să nu tragi concluzia că el iubește constituția Americii și vrea să fie sigur că această instituție va rămâne intactă și condusă  nu de politicieni, ci de oameni care au respect pentru constituția țării, care a fost concepută și scrisă  de oameni cu multă frică de Dumnezeu.

De aceea și Dumnezeu i-a ocordat un har mare, prin faptul că în ultimele luni din mandatul lui, i-a mai eliberat un loc deținut de liberali extremiști, în locul căruia deja este pregătită o persoană de cea mai înaltă calificare în ce privește interpretarea clară a Constituției, o persoană cu multă frică de Dumnezeu, gata să facă dreptate celor cu frică de Dumnezeu.

Până la un punct, Donald Trump poate face multe, dar să elibereze un post la Curtea Supremă, este treaba lui Dumnezeu, care a considerat necesară această mutare, în ce privește direcția Americii și implicit a lumii întregi.


Cred că pe acest fond, Donald Trump  a cinstit  și a dat toată cinstea în public lui Dumnezeu și Fiului Său Isus Cristos. Această simplă, dar profundă afirmație, făcută public, sunt sigur că îi va mai rezerva lui Donald Trump încă un termen, atât de necesar pentru a elimina corupția și puterea celui rău.

Avem de-a face cu o luptă directă a celor fără Dumnezeu, cu cei care încă Îl cinstesc și-L promovează pe Dumnezeu și Fiul Lui, ISUS CRISTOS.

Urmăriți vă rog Videou-ul de mai jos, care este titrat și-n românește!

God bless America și lumea întreagă prin ea, dar și pe cel ce se luptă neobosit pentru acest lucru, Donald Trump!

Cu dragoste și respect pentru SFÂNTA TREIME!

       mike olari


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: