DONALD TRUMP LA 3 ZILE DE UN NOU MANDAT!?!

Zilele acestea,  lumea întreagă este cu ochii pe America. Cum bine știm, aceste alegeri vor decide efectiv direcția lumii întregi pentru următorii 4-20 ani. Este oare America în stare să salveze democrația sau o va pierde în favoarea Globaliștilor?


Situația reala si șansele democrației sunt cunoscute doar de americani, o mare parte a populației din afara Americii nu cunosc adevărul și realitatea situației în ce privește realegerea lui Donald Trump, datorită faptului că, postul TV CNN care are o mare influență în afara Americii și care promovează politica anti-Trump din răsputeri, dezinformează lumea întreagă, cu tot felul de știri, una mai neadevărată ca alta.  Dacă doriți să știți poziția reală a majorității americane, vizionați clipul video de mai jos, pus la dispoziția noastră de către acest erou foarte informat al Americii (Navy Seal) și care cunoaște realitatea și situația Americii cât și gândirea americanilor direct din sursele reale!

Părerea lui este împărtășită de majoritatea americanilor, iar marți după cum a fost și-n 2016, lumea întreagă va fi surprinsă din nou!

Donald Trump, va rămâne  pentru încă 4 ani președintele Americii! Cred că Dumnezeu mai dă o șansă AMERICII și  DEMOCRAȚIEI  în lume! Sper să înțelegem cu toții acest lucru și să trăim pe viitor cu mai multă responsabilitate și respect față de DUMNEZEU!


GOD BLESS Donald Trump, USA și de ce nu lumea întreagă!!

mike olari

Un gând despre „DONALD TRUMP LA 3 ZILE DE UN NOU MANDAT!?!

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: