Trump a plecat de la Casa Albă , dar DUMNEZEU, este încă pe TRON!

De altă parte știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume spre binele celor ce sunt chemați după planul Său   –  Romani 8:28

Am fost unul dintre susținătorii lui Trump, fără ezitare, cu tot ce am putut: rugăciuni, donații, votul meu, dar și ajutându-i pe alții să înțeleagă de ce eu îl susțin, cu toate slăbiciunile de care a mai dat dovadă. (El  a câștigat alegerile, dar comuniștii le-au furat de la el, lucru deja dovedit).

America și mai ales creștinii, au avut multe beneficii de pe urma mandatului său. Unii  l-au idolatrizat deja. Dar un lucru să nu-l uităm niciodată, el și niciun pământean, nu este Dumnezeu, ca atare încrederea noastră să fie neclintită doar în Dumnezeu, care nu dezamăgește niciodată!

Astăzi, când Donald Trump nu mai este președinte, eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei 4 ani în care ni l-a dat pe Donald Trump, dar și pentru decizia făcută, pe care o respect din inimă și de care chiar mă bucur. EL nu -a dezamăgit niciodată, iar relația mea cu El, mă face să fiu încrezător în ceea ce se va întâmpla . Să nu uităm, DUMNEZEU ne vrea binele ETERN, nu doar cel pentru această viața atât de scurtă.

Poetul Costache Ioanid, spunea pe timpul comunismului în România: ,,COMUNISMUL ESTE GUNOIUL DE LA RĂDĂCINA CREȘTINISMULUI‘’. Adevărat de necontestat, lucru pentru care a plătit scump.

Poate următorii ani în America și nu numai, or să aducă persecuții creștinilor și astfel creștinii să devină creștini reali, cu dependență completă de Dumnezeu, nu de oameni,  pregătiți pentru MAREA RĂPIRE!! Până atunci, mulți proroci trebuie să-și revizuiască sursa informațiilor lor, să-și ceară iertare de la Dumnezeu și de la oameni, fără multe explicații și să se pocăiască de mândria pretinsei relații strânse cu Dumnezeu!

Iar cei ce au mers prea mult pe mâna prorociilor, să înceapă să citească Cuvântul Biblic, în care aflăm calea adevărată descrisă și trăită direct de ISUS, care ne asigură de faptul că toate lucrurile ,,ÎMPREUNĂ’’ lucrează pentru binele nostru!!

Domnul să ne dea lumina LUI prin Duhul Sfânt, pentru a înțelege, a accepta și a trăi VOIA LUI CEA BUNĂ ȘI DESĂVÂRȘITĂ!!

mike olari

%d blogeri au apreciat: