Introducere – Relație VS. Religie

Am intrat în posesia unei excelente cărți, care se ocupă în mod serios de adevărata Cale a unui creștin născut din nou. Este învățătura directă lăsată și trăită de ISUS.

O recomand din toată inima, tuturor celor care sunt serioși cu pocăința și care nu vor să riște în ce privește ETERNITATEA!

Puteți asculta audio aici https://youtu.be/gSjqtBLImuE unde va fi câte o lecție pe zi, sau puteți intra pe http://www.relatievsreligie.com și să o citiți !


Sper să vă fie de mult folos !

Cu dragoste,
mike olari


Introducere

Într-o lume confuză, în care mulți zic răului bine și binelui rău, în care avem de-a face cu o multitudine de idei și religii, este foarte greu să mai discerni care este adevărul curat și calea pe care trebuie să mergi pentru a avea parte de o viață fericită. Dumnezeu, prin Cuvântul Său (Biblia) promite oamenilor ,,viață din belșug” adică, viață veșnică cu Dumnezeu încă de aici de pe pământul acesta. Este această promisiune credibilă? Se poate ea realiza?

Odată ce ai “aterizat” aici, pe planeta Pământ, fără să ți se ceară acordul și de unde vei pleca într-o zi, tot fără consimțământul tău, este important să ști unde poți finaliza alergarea, după plecarea de aici și deasemenea, ce trebuie să faci pentru a finaliza bine? Va fi prea târziu să afli aceste lucruri când deja pleci din lumea aceasta. De aceea, această carte se vrea a fi un ”indicator” pentru… Citește în continuare

Un gând despre „Introducere – Relație VS. Religie

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: