Prolog – Relație VS. Religie


Am intrat în posesia unei excelente cărți, care se ocupă în mod serios de adevărata Cale a unui creștin născut din nou. Este învățătura directă lăsată și trăită de ISUS.

O recomand din toată inima, tuturor celor care sunt serioși cu pocăința și care nu vor să riște în ce privește ETERNITATEA!

Puteți asculta audio aici https://youtu.be/gSjqtBLImuE unde va fi câte o lecție pe zi, sau puteți intra pe http://www.relatievsreligie.com și să o citiți !


Sper să vă fie de mult folos !

Cu dragoste,
mike olari


Lucrarea de mântuire a omenirii este opera Trinității, adică Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Dumnezeu Duhul Sfânt. Suntem conștienți de faptul că existența atâtor “nuanțe creștine” se datorează faptului că mulți oameni, nu înțeleg pe deplin lucrarea Dumnezeirii și în mod special lucrarea Duhului Sfânt, care are și menirea iluminării, a schimbării și alinierii minții umane la perspectiva lui Dumnezeu.

Este evident faptul că mintea umană, limitată, nu poate pricepe deplin lucrurile spirituale și perspectiva eternității. Avem nevoie de revelație de la Duhul Sfânt și de credință – care se dobândește prin citirea Cuvântului lui Dumnezeu – pentru a înțelege cum funcționează lumea spirituală și a intra în Împărăția lui Dumnezeu.

Încearcarea de a înțelege lumea spirituală cu mintea umană aduce multă confuzie. Așa se explică faptul că biserica este plafonată… citește în continuare

Un gând despre „Prolog – Relație VS. Religie

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: