Rodica (Galis) Cuc a plecat la Domnul la numai 58 de ani!!

Am cunoscut familia Galis, în mod special pe pastorul Galis tatăl ei, din anii 1983 când am ajuns în Chicago. Nu cred că în acea perioadă a existat vreun român ajuns în Chicago care să nu-l fi cunoscut pe pastorul Galis și să nu fi beneficiat într-un fel sau altul de ajutorul pastorului  Galis, emigrare, jobs etc.

Era un om deosebit, cu o inimă deosebit de mare și  neobosit în ajutorarea tuturor românilor emigranți ajunși în Chicago, indiferent de apartenența religioasă. Un exemplu demn de urmat.

Cred că Rodica i-a semănat mult! Am cunoscut-o încă de la începutul lansării mele pe blogosferă. M-a ajutat în multe feluri, dar mai ales în preluarea unor articole de pe blogul meu și expunerea lor pe blogul ei, care avea cea mai mare popularitate dintre toate blogurile creștine, în acea perioadă.  Momentul în care am reușit să o cunosc cel mai bine pe Rodica, a fost în perioada de mare încercare prin care a trecut familia Bodnariu. Rodica, cu o dăruire rar văzută, s-a implicat atât de mult încât, la un moment dat efectiv ajunsese la epuizare.

În acea perioada am vorbit de mai multe ori cu ea la telefon și eram profund mirat cât de mult încerca să ajute, prin blogul ei, pe toți cei ce erau afectați de acea situație parcă fără ieșire. A avut o inimă specială în care clocotea o dragoste dumnezeiască, cum rar mi s-a dat să văd. Avea doar cuvinte de încurajare și apreciere față de toată lumea.

Vestea plecării ei în veșnicii, m-a luat efectiv prin surprindere. Sunt convins că pentru ea este o bucurie să-L întâlnească pe ISUS, pe care L-a iubit și slujit cu toată inima. Apoi sunt convins că a fost întâmpinată cu multă bucurie de părinții ei și mulți alți iubiți din familie cât și prieteni care au plecat la cele veșnice de mai mult timp.

Dacă in cer a avut loc o mare bucurie, aici pe pămînt Rodica a lăsat un gol mare și durere care poate fi liniștită puțin, cu gândul că într-o zi se vor revedea, iar această revedere nu va fi una temporară, ci pentru veșnicii.

Dragă familie Cuc, eu și familia mea vă spunem ,,SINCERE CONDOLEANȚE’’
Ne rugăm Domnului pentru voi să vă mângâie cu speranța revederii și să vă fie EL tot ceea ce Rodica a reprezentat pentru voi!

🙏

Cu mult respect și dragoste,
        mike olari


Vreau sa anunt toti prietenii nostri de pe Facebook, o veste trista care ne-a lasat in soc si la care nu ne-am asteptat. Sotia mea iubita, Rodica Cuc, a trecut la Domnul la data de 29 iunie, 2021, la varsta de numai 58 de ani, la doua saptamani dupa ziua ei de nastere. Ea este fiica Pastorului George Galis, Fondatorul bisericii Philadelphia, din Chicago, un Pastor care a iubit si ajutat pe toti oamenii indiferent de confesiunea lor religioasa. Rodica a lucrat cu multa placere si daruire, la blogul RODIAGNUSDEI, pe care l-a pornit cu putin inainte de trecerea la Domnul a tatalui sau. Acest blog crestin a ajuns sa fie blogul numarul unu a crestinilor din Romania, la care a activat pana ce a cazut bolnava, cand nu a mai putut sa lucreze la el din cauza bolii. A vrut sa se faca bine si sa continue aceasta lucrare pe care a facut-o din dragoste pentru Dumnezeu si pentru fratii si surorile de pretutindeni. Serviciul de priveghi va avea loc la Biserica Philadelphia din Chicago, Joi 8 iulie la ora 7 seara ora Chicago, iar serviciul de inmormantare va avea loc vineri 9 iulie la ora 10 dimineata, ora Chicago.Stim ca Domnul a iubit-o si este ea acum in vesnicie la loc bun, unde se intalneste cu toti cei dragi ai ei, A trecut la Domnul cu zambet pe fata, ca si a unui copilas care zambeste prin somn in timpul unui vis frumos, ingeresc. Am fost la capataiul ei, impreuna cu copiii nostri cand Domnul a luat-o acasa la El. Noi o vom plange si vom ramane indurerati cat vom trai pe acest pamant de pierderea ei, ea plecand mult prea devreme din mijlocul nostru. Va multumim tuturora celor care au indragit-o pe sotia mea iubita pe care Dumnezeu a tinut-o alaturi de mine 40 de ani. Ii vom simti lipsa forever. O iubim forever! Sotul Avram Cuc si copiii nostri, Leslie, Jackie, Stefanie, Richie, Jeremy.

God Bless you all, Thank you for everything!

Please share.


Sursa: FACEBOOK Rodi Avram


I want to announce all our facebook friends, sad news that left us in shock and that we did not expect. My beloved wife, Rodica Cuc, passed to the Lord on June 29, 2021, at the age of only 58, two weeks after her birthday.She is the daughter of Pastor George Galis, founder of the Philadelphia Church in Chicago, a Pastor who loved and helped all people regardless of their religious confession. Rodica worked with great pleasure and dedication on the blog RODIAGNUSDEI, which he started shortly before the passing to the Lord of his father.This Christian blog ended up being the number one blog of Christians in Romania, which he activated until he fell ill, when he could no longer work on it because of the disease. He wanted to get better and continue this work that he did out of love for God and for brothers and sisters everywhere.The wake service will be held at the Philadelphia Church in Chicago, Thursday, July 8 at 7 p.m. Chicago time, and the funeral service will take place Friday, July 9 at 10 a.m., Chicago time. We know that the Lord loved her and is now forever in a good place, where she meets all her loved ones. , passed to the Lord with a smile on his face, as well as a little child who smiles in his sleep during a beautiful, angelic dream.We went to her end, with our children when the Lord took her home to Him, we will mourn her and remain grieving as long as we live on this earth by her loss, she leaving far too soon from our midst.

Thank you to everyone who loved my beloved wife whom God has kept with me for 40 years. We’ll miss him forever. We love her forever! Husband Avram Cuc and our children, Leslie, Jackie, Stefanie, Richie, Jeremy.

God Bless you all, Thank you for everything!

Please share.

Source: FACEBOOK Rodi Avram

Un gând despre „Rodica (Galis) Cuc a plecat la Domnul la numai 58 de ani!!

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: