SUNT PRIORITĂȚILE LUI DUMNEZEU ȘI PRIORITĂȚILE MELE?

Este foarte interesant cum pentru o viață atât de nesigură și foarte scurtă pe acest pământ, mulți dintre noi ne-am pregătit prin tot felul de școli, 12-20 de ani studiind intens, iar când este vorba de eternitate, suntem preocupati așa de puțin și asta se poate vedea în viața multora dintre noi.

Ei bine bazat pe studierea Cuvântului Biblic, ignoranta noastră, nu ne va scuti de consecințele veșniciei în ce privește trăirea vieții noastre, atât de scurtă, pe acest pământ. 

Acest mesaj nu are menirea să sperie pe nimeni, ci să ne trezească la realitate, cu privire la nesiguranța zilei de mâine. În orice moment, eu sau tu putem fi următoarea victimă a acestei pandemii nemiloase și nu numai. Suntem noi pregătiți pentru întâlnirea cu Dumnezeu??

Cartea pe care o postăm de o bucată de vreme pe acest blog, are chiar menirea de a ne ajuta într-un mod foarte simplu și practic la pregătirea noastră pentru viața de dincolo, care este veșnică și care ar trebui să ne preocupe mult mai mult decât viața pământească!

Ajunși la Capitolul 6, din cele 14 capitole ale acestei cărți, dorim să mai tragem un semnal de alarmă și să ne facem pe toți conștienți de adevărata CALE, ADEVĂR și VIAȚĂ, adică ISUS!

Sper ca tot mai mulți să luăm în serios aceste învățături lăsate și trăite de Isus și care au conotații veșnice si toate acestea până nu este prea târziu.

Puteți deasemnea  intra pe blogul Relație VS. Religie, unde o puteți citi sau chiar copia părți din ea, după cum aveți nevoie. Se poate asculta si audio, pe canalul de YouTube Relație VS.Religie, iar cât mai curând dorim să o facem disponibilă  în toate librăriile creștine din țară (hard copy) sau puteți să o comandați și prin noi, scriindu-ne la adresa de email: ajutorul.e.aici@family2fam

Între timp a fost tradusă și în limba engleză, pentru cei interesați.

Ne bucurăm de felul în care Dumnezeu deja deschide  uși în ce privește expunerea și promovarea ADEVĂRURILOR BIBLICE, prin această carte.

God bless you all!
mike  olari

%d blogeri au apreciat: