REGRETELE pastorului Iacob Coman de a sluji o religie și nu o RELAȚIE !!

Oricine se va baza pe o religie și nu pe o relație, va ajunge la această concluzie, mai devreme sa mai târziu!!

Din fericire, fratele Coman s-a trezit destul de devreme pentru a mai putea face ceva pentru sufletul lui și nu numai. Din păcate, cum spunea fratele Coman, unii au plecat deja în veșnicii, fără a mai putea rezolva această problema, atât de acută.

Este vorba de sufletul omului care va trăi veșnic, ori în Raiul lui Dumnezeu, ori în iadul veșnic!?

Acesta este un adevăr BIBLIC, de necontestat, chiar dacă unii continuă să-l ignore. Cred că acest semnal de alarmă tras de acest pastor atât de educat cu titluri academice pe domeniul teologic, să pună pe gânduri pe fiecare dintre noi! UNDE ÎȚI VEI PETRECE VEȘNICIA, dacă mori astăzi??

Ei bine, cei ce intră pe blogul nostru, au toate coordonatele și materialele necesare pentru a verifica și a-ți răspunde la acestă întrebare!

Verifică cât mai repede pentru a vedea dacă ești pe calea dreaptă care duce la RAI adică ADEVĂRUL BIBLIC, adus de ISUS sau slujești și tu doar o religie moartă care se va finaliza cu regrete mari, asemănătoare cu a fratelui pastor Coman! Dar dacă vei ajunge la această concluzie prea târziu!?

Cu multă dragoste,
           mikePuteți urmări alte materiale video și audio și pe site-ul Relație VS. Religie, accesând linnk-ul: http://www.relatievsreligie.com

Sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/relatievsreligie/?ref=pages_you_manage

%d blogeri au apreciat: