Valoarea omului din umbră!

Cu toate că întreaga învățătură a NOULUI LEGĂMÂNT, adusă de ISUS pe planeta noastră, se bazează și dă valoare omului ascuns al inimii unde Dumnezeu se uită, cu toate astea, cei ce fac acest lucru sunt tot mai puțini, aproape inexistenți.

Cine mai apreciază rugăciunea și postul bunicuțelor de pe ultima bancă din biserică, care în ascuns, nevăzute și nici apreciate de nimeni, susțin în ascuns lucrarea lui Dumnezeu!?

Dacă Biserica LUI Cristos din zilele noastre mai există, se datorează în mare parte, nu așa de mult celor pe care îi vedem pe toate canalele de televiziune și social media, ci mai degrabă, datorită acelor anonimi din adunările noastre care în ascuns păstrează o relație vie, continuă cu Dumnezeu, prin multe jertfe și slujiri, pe care nu le veți vedea niciodată pe Facebook, sau alte platforme de socializare.

Ei bine, Alexandra și Mihai, cu toate că fac parte din generația tânără, au înțeles secretul slujirii și fără să fie văzuți sau cunoscuți de prea multă lume, într-un anonimat desăvârșit, fac lucrarea lui Dumnezeu cu o dăruire și lepădare de sine, demne de scos în evidență, măcar odată la 4-5 ani și asta nu pentru că și-ar fi dorit ei, ci pentru a arăta și generației tinere, că încă se poate, chiar într-o generație în care lumea este tot mai înnebunită de popularitatea adusă de SOCIAL MEDIA.

Un lucru trebuie avut în vedere, anumă că Dumnezeu răsplătește foarte bine lucrările făcute în ascuns, cu dragoste pentru EL, cu lepădare de sine totală! Dumnezeu nu S-a schimbat, EL încă pune bază și dă valoare SMERENIEI, acea pasare rară care în multe biserici a dispărut cu desăvârșire.

Domnul să binecuvinteze, nu numai pe Alexandra și Mihai, ci pe toți tinerii care au înțeles să se pună la dispozitia lui Dumnezeu și slujesc fără nicio dorință ascunsă sau agendă personală, ci sinceri și iubitori de Dumnezeu și de oameni.

Urmăriți mai jos un interviu cu Alexandra și Mihai. Sunt convins că veți fi mișcați, zidiți și motivați pentru mai multă dedicare și elan pentru adevăratele valori!!


Cu dragoste frățească,
    mike


%d blogeri au apreciat: