Din armata lumii, în armata lui Cristos | Pastor Viorel Lupu

Precum marele apostol Pavel, mulți alții care l-au întâlnit cu adevărat pe ISUS, au avut parte în viața lor de schimbări radicale. De la o carieră de succes, care părea de neoprit, a trebuit să renunțe la tot și să se transfere în armata cerurilor, care din perspectiva omului secular, părea o nebunie, fără sens.

Ei bine, se pare că nici Viorel Lupu nu a făcut excepție de la o astfel de experiență, care până în ziua de astăzi, în ochii oamenilor nu face sens.

După ce în chip miraculos Dumnezeu îl caută la Cazarma militară unde muncea și după ce îl convinge că EL are o altă Armată unde vrea să-l încadreze, Viorel Lupu face o decizie aparent nebunească: îl ascultă pe Dumnezeu, iar câțiva ani mai târziu, era un ofițer de nădejde în armata celui mai mare Împărat, SLUJIND cu toată inima o ÎMPĂRĂȚIE CEREASCĂ!

Dar haideți mai bine să-l ascultăm pe el, cum s-a întâmplat totul și cum Dumnezeu în mod miraculos i-a schimbat mintea, inima, dar și cariera. Cu toate că pe plan pământesc a trebuit să renunțe la multe beneficii, dar pe plan spriritual a căștigat o viață veșnică, cu Marele și unicul Dumnezeu adevărat prin ISUS, ajutat de Duhul Sfânt!

Cu dragoste,
            mike


%d blogeri au apreciat: