Nașterea din nou! Pastor misionar Nelu Șandor

Subiectul Nașterii din Nou, ar trebui să fie unul foarte cunoscut și mult abordat în comunitatea creștină.

Cu toate acestea, se pare că acest subiect rămâne un subiect „tabu” și foarte puțin discutat de la amvoanele bisericilor. Se pare că mulți copii născuți în familiile creștine, se mulțumesc cu statutul de „nepoți” ai lui Dumnezeu, adică ei sunt mulțumiți că părinții lor sunt creștini și nu sunt preocupați să aibă ei personal o relație directă cu Dumnezeu, care este determinantă în ce privește mântuirea și care se face cu ajutorul Duhului Sfînt, prin Nașterea din Nou.

O persoană născută din nou, în primul rând trebuie să fie plină de dragoste, dovadă prin care arătăm că suntem ucenici ai lui Isus, apoi, să aducă multă roadă DUHOVNICEASCĂ: Galateni 5:22,23 – dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Se pare că această Roadă a Duhului, din păcate, la cei mai mulți creștini lipsește cu desăvârșire!?

În schimb, am observat că cei mai mulți veniți în bisericile creștine, din lumea seculară, au o viață cu adevărat schimbată care cu adevărat dovedește că procesul Nașterii din Nou a avut loc în viața lor și Roada Duhului este parte din viața lor.

O dovadă clară în acest sens puteți asculta chiar în video de mai jos!

Cu multă dragoste,
mike


%d blogeri au apreciat: