Trecerea de la o RELIGIE la o RELAȚIE, se poate face doar cu ajutorul DUHULUI SFÂNT!

„Dacă Mă iubiți, veți păzi poruncile Mele. Și Eu voi ruga pe Tatăl, și El vă va da un alt Mângâietor, care să rămână cu voi în veac; și anume Duhul adevărului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede și nu-L cunoaște, dar voi Îl cunoașteți, căci rămâne cu voi și va fi în voi. Nu vă voi lăsa orfani, Mă voi întoarce la voi.”
Ioan 14:15-18

Dacă ceva lipsește bisericii contemporane, acel lucru este cu siguranță  dependența de Duhul Sfânt. La plecarea Sa de pe pământ, ISUS ne-a promis și nouă, urmașilor Săi, Duhul Sfânt care va fi cu noi și în noi și care ne va purta de grijă în toate, până când El va reveni și ne va lua cu El în Împărăția Cerurilor.

Dacă o mare mulțime de biserici și creștini sunt apatici, fără putere și fără o bucurie evidentă, este pentru că nu au experimentat umplerea cu Duhul Sfânt de care avem nevoie de la primul pas pe această cale și până la ajungerea în Împărăția Cerurilor. Prea mulți au doar o formă de evlavie(o religie), dar nu se vede nicio putere în viața lor de creștini. Duhul Sfânt nu este doar vorbirea în alte limbi sau prorocirea, ci mult mai mult decât atât. Prezența persoanei și lucrării Duhului Sfânt este indispensabilă în viața unui urmaș adevărat al lui Cristos, născut din nou.

Iată câteva dintre lucrările Duhul Sfânt:
• Nașterea din nou și umplerea de dragoste față de Dumnezeu și cei din jur.
• Lumină în ceea ce privește perspectiva Împărăției și a Împăratului.
• Lumină în înțelegerea Cuvântului Biblic și împlinirea lui.
• Biruință asupra ispitelor și a păcatului în cele mai mici detalii.
• Creșterea și maturitatea spirituală și implicit pregătirea BISERICII pentru RĂPIRE.

Absența umblării în Duhul Sfânt în viața unui creștin este o tragedie; este practic imposibil să trăiești o viață creștină de biruință împotriva păcatului și fără mari șanse la Împărăție. Vestea bună este că Dumnezeu dăruiește Duh Sfânt, dacă cineva Îl dorește cu toată inima și-L cere cu credință. Se poate observa faptul că cei mai mulți creștini, cred că dețin și sunt conduși de Duhul Sfânt, dar este oare așa??

Prin cele 6 lecții din Capitolul 9 al cărții ,,Dumnezeu te iubește‘’, lecții pe care le vom reda și în format video în următoarele săptămâni, dorim să aprofundăm lucrarea REALĂ a Duhului Sfânt așa cum a fost lăsată și trăită de ISUS. Credem ca este un subiect foarte important, care trebuie înțeles corect și care să ajute pregătirea creștinilor pentru evenimentul iminent numit RĂPIREA BISERICII LA CER!!

Felul în care se desfășoară evenimentele din ultima perioadă dar și repeziciunea cu care se desfășoară, trebuie să pună pe gânduri pe oricine, în ce privește FINALUL VIEȚII pe Terra!?

  Cu dragoste pentru voi toți,
              mike


Un gând despre „Trecerea de la o RELIGIE la o RELAȚIE, se poate face doar cu ajutorul DUHULUI SFÂNT!

Comentariile sunt închise