Cine este și cu ce se ocupă sora Cornelia?

Am întâlnit-o pe sora Cornelia, la Penitenciarul de femei din Craiova, la un botez în apă Nou Testamental.

M-a uimit dragostea ei pentru acele deținute și felul în care s-a raportat la ele. Nu sunt mulți cei capabili de o astfel de iubire și dăruire cum am văzut la această soră, care venea de la 300-400 de kilometri, cu diferite mijloace de transport și foarte costisitor, pentru a petrece o oră cu aceste femei uitate chiar și de cei din familiile lor. Apoi, nu mică mi-a fost uimirea să văd bucuria și entuziasmul cu care a fost primită de aceste femei, unele dintre ele chiar foste criminale, dar acum transformate de Duhul Sfânt și născute din nou, cu alte cuvinte, surori în Cristos.

Bucuria noastră a tuturor celor prezenți acolo, a fost nemaipomenită și datorită faptului că în urma predicării Evangheliei, încă o deținută prezentă în curte la acel botez, la un moment dat a fost atât de puternic atinsă de Cuvântul Evangheliei, că efectiv s-a smuls dintre celelalte deținute prezente și ele la acest botez și a venit în fuga mare, plângând, până în față pentru a fi botezată. A fost extraordinar să vezi oameni ținuți încuiați acolo în penitenciar cu zăvoare și lacăte, privați de libertate, dar eliberați în sufletul lor de povara păcatelor, prin SÂNGELE lui ISUS.

Dumnezeu transformase acel loc sinistru, într-un „colț de Rai”.

Dar haideți să o ascultăm pe sora Cornelia cu mai multe detalii despre lucrarea din penitenciar și multe alte experiențe din câmpul Evangheliei. Pentru mine a fost o experiență de neuitat, cu impact etern.

Vă doresc vizionare binecuvântată!
mike olari


%d blogeri au apreciat: