Sora Neli – Condamnată la 10 ani de închisoare!

Cu toate că în mod normal s-ar părea ca cel mai potrivit loc pentru ca cineva să-L  întâlnească pe Dumnezeu ar trebui să fie Biserica, totuși nu este așa. Foarte mulți Îl întâlnesc pe Dumnezeu în tot felul de locuri și ipostaze, cum ar fi, spitale, pușcării situații disperate din viață, etc.

Sora Neli nu este străină de o întâlnire anormală, dar necesară! Povestea întoarcerii sorei Neli de la o religie la o RELAȚIE cu Dumnezeu, este una pe cât de dramatică, pe atât de reală. Sora Neli este una dintre ucenicii sorei Cornelia, care aleargă neobosită la distanțe mari, cu cheltuieli multe, pentru a salva pe cât mai mulți de la iad, în mod special, pe cei din penitenciare, unde prea puțini îi mai caută.

În clipul ce urmează, o veți auzi  personal pe sora Neli, în cele mai mici detalii cum Dumnezeu a lucrat prin diferite metode și diferite persoane, la aducerea ei în Împărăția Cerurilor!

Sper ca mulți dintre cei ce vor urmări aceasta mărturie să fie încurajați, ajutați și de ce nu, să aibă parte de intrarea lor în Împărăția lui ISUS!

Toata slava pentru aceste lucrări minunate se datorează lui Dumnezeu!

  mike olari


%d blogeri au apreciat: