IMPRESII DESPRE CARTEA DUMNEZEU TE IUBEȘTE

Cuvintele sunt prea puține și limitate pentru a descrie felul miraculos în care Dumnezeu se ocupă de acest proiect unic în ce privește Evanghelizarea poporului român.

Se vorbește mult de o trezire spirituală atât de necesară. Ei bine, nici o trezire spirituală nu se va produce fără cunoașterea Cuvântului Biblic și o pocaință adevărată. Direcția acestei cărți este chiar calea lăsată de Isus pentru noi, o cale parcursă de EL, până în cele mai mici detalii și care este singura cale ce ne va duce direct în Împărăția Sa.

Prea multe religii au diluat sau chiar schimbat această cale, iar surpriza de la final s-ar putea să fie una neplăcută și prea târziu de corectat. De aceea noi cei implicați în această lucrare ne rugăm ca tot mai mulți să își corecteze calea și să-și schimbe direcția, până nu este prea târziu. Trecerea de la o religie la o RELAȚIE este de multe ori dureroasă, ca și în cazul apostolului Pavel, dar necesară!!

Ne bucurăm de cei peste 30 de colaboratori care ni s-au alăturat în ultima perioadă în această lucrare. În PODCAST-ul video de mai jos, puteți asculta mărturia unora dintre ei.

Cu dragoste,
M. O.

%d blogeri au apreciat: