Este Cristian Barbosu, calvinist?!

Deși nu sunt adeptul subiectelor controversate, acum când îmi trăiesc probabil ultima parte a vieții, totuși nu pot să trec cu vederea, când observ că o anumită religie nebiblică se apropie și este promovată în țara noastră.

Desigur că nu voi aduce aici comentariile aduse de unii așa-zis apologeți și care iau din Cuvântul Biblic doar textele care le susțin lor teoria, dar voi aduce aici predica pastorului Cristian Barbosu, care aduce dovezi Biblice de necontestat, împotriva calvinismului.

Fără să încerc să aduc dovezi în plus la ceea ce prezintă pastorul Cristian Barbosu, cele aduse de el fiind suficiente și foarte pertinente, nu pot să nu îmi aduc aminte de stilul dictatorial al celui ce este adulat de așa mulți, anume Calvin, unii chiar fiind predicatori renumiți în spectrul evanghelic!

Dar haideți să trecem direct la subiect. Ascultați vă rog în totalitate predica, nu doar frânturi, cum a făcut cel vizat de mine ( https://youtu.be/PgognXh4Rxc ) și care m-a motivat să postez acest articol!!


Vă doresc vizionare plăcută, sub călăuzirea Duhului Sfânt !
mike

Pentru cei ce doresc mai multe informații despre John Calvin, vă rog dați o simplă Căutare pe Google și veți rămâne uimiți pe cine susțin calviniștii!!

https://www.reenactingtheway.com/blog/john-calvin-had-people-killed-and-bad-bible-interpretation-justified-it

%d blogeri au apreciat: