Petrică Huțuțui – O întâlnire de gradul zero!!

Psalmul 51:17 Jertfele plăcute lui Dumnezeu sunt un duh zdrobit: Dumnezeule, Tu nu dispreţuiești o inimă zdrobită și mâhnită.

Am ascultat cu sufletul la gură mărturia fratelui Petrică. Trebuie să recunosc faptul că tot ce a spus, m-a mișcat până la lacrimi. Am ținut legătura cu el pe perioada spitalizării sale, dar atunci când nu răspundea imediat  mesajelor mele, știam că îi este foarte greu și acela era momentul în care rugăciunile trebuiau intensificate!

Un lucru m-a impresionat enorm la fratele Petrică, niciodată, dar niciodată nu s-a plâns de nimic, dimpotrivă, era mereu mulțumitor lui Dumnezeu. Acest lucru m-a făcut să înțeleg că el este în „școala de zdrobire” a lui Dumnezeu, iar el înțelege bine acest lucru!

Zdrobirea prin care unii au HARUL special să fie trecuți, se poate numi într-un fel PHD-ul(Doctoratul) spiritual! Cel ce trece cu bine prin astfel de situații, fără să murmure, înțelegând că astfel de stări te aduc la o RELAȚIE specială cu Dumnezeu, au toate șansele să devină mesageri ai lui Dumnezeu, cu un impact deosebit!

Mă rog Domnului să învrednicească pe cât mai mulți să treacă testele zdrobirii, este o nevoie acută de astfel de slujitori zdrobiți, maturi, slujitori care au învățat să depindă doar de Dumnezeu, care la rândul lor să poată fi de folos și altora, atunci când trec pe aici!

Frate Petrică, fii binecuvântat, îți mulțumim mult pentru faptul că te-ai făcut vulnerabil, ca astfel să poți fi de mare folos multora, dar și unei slujiri adevărate, a CELUI CE VA VENI CURÂND!

Dar haideți să-l lăsam pe fratele Petrică, să ne povestească el despre ce este vorba și cum Dumnezeu l-a trecut biruitor prin încercări deosebit de grele și lecțiile învățate din aceste încercări.

Cu dragoste,
    mike olari


%d blogeri au apreciat: