ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR SE EXTINDE!!

Cuvintele sunt limitate pentru a putea exprima mulțumirea noastră față de Dumnezeu, dar și bucuria care efectiv ne umple inima, în fiecare zi văzând felul în care Dumnezeu îngrijește și extinde lucrarea Lui prin proiectul cărții „Dumnezeu te iubește!”

După un an în care Dumnezeu ne-a arătat mereu și mereu intervenția Lui miraculoasă în ce privește promovarea acestei cărți, El continuă să ne uimească din nou, iar de data aceasta într-un mod cu totul special.

În primul rând faza de distribuire a zeci de mii de cărți, pe tot cuprinsul țării și nu numai, a adus lângă noi zeci de slujitori cu suflet mare, din toată țara, pe care efectiv  Dumnezeu ni i-a trimis și pe care îi folosește  într-un mod deosebit, unii dintre ei nu numai că sunt foarte activi, dar la rândul lor au implicat și pe mulți alții, lucru pentru care îi apreciem și le mulțumim din suflet.

Al doilea fenomen minunat pe care Dumnezeu ni l-a pus la dispoziție a fost introducerea codurilor QR prin care extinderea acestui proiect a ajuns la nivel internațional și astfel am ajuns să putem prezenta acest proiect până în prezent, în peste 40 de țări, printre care merită menționate cel putin trei: India, China și Koreea de Nord!
Ce mă impresionează foarte mult este faptul că aproape fiecare dintre colaboratorii acestui proiect, încearcă să-și aducă aportul cât mai mult, încercând să își folosească toate resursele și abilitățile primite de la Dumnezeu, pentru o promovare cât mai eficientă.

Așa se face că fratele Ovi, care este prezentatorul (Host-ul)  Podcasturi-lor Relație VS. Religie și care este și producător de filme, s-a gândit să ne facă o surpriză, folosindu-și talentul pentru a promova acest proiect și prin acest mijloc foarte eficient, mai ales pentru generația tânără! Doresc să-i mulțumesc mult atât lui Ovi, cât și vouă tuturor celor ce v-ați implicat în acest proiect, financiar, prin distribuirea cărții, postarea și trimiterea codului QR, distribuirea materialelor pe social-media și nu în ultimul rând, celor care zilnic se unesc cu noi în rugăciune către TATĂL CERESC! Domnul să vă răsplătească tot efortul vostru cu viață veșnică, dar și cu multe satisfacții spirituale și binecuvântări de tot felul, după cum aveți nevoie!

Vizionați și distribuiți vă rog acest trailer, din linkul de mai jos, pus la dispoziția noastră de către Ovi, care va fi urmat de lansarea oficială a filmului de scurt metraj:
DUMNEZEU TE IUBEȘTE!

Cu dragoste frățească,
       mike olari


%d blogeri au apreciat: