RETROSPECTIVA  2022!

Episodul #1

A trecut un an de când proiectul cărții  „Dumnezeu te iubește” a fost demarat, iar astăzi, o parte dintre frații implicați în acest proiect, pot depune mărturii binecuvântate, despre cum Dumnezeu a onorat implicarea, dedicarea și perseverența celor implicați.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru toți cei ce s-au implicat cu atâta dăruire, dragoste și lepădare de sine, dar și pentru izbânda dată de El tuturor celor ce s-au pus la dispoziția Lui.

Bucuria noastră este mare văzând cum Împărăția Lui Dumnezeu se extinde și prin proiectul ,,DUMNEZEU TE IUBEȘTE’’ salvând suflete de la iad.

În următoarele 5-6 episoade, vă propunem să ascultați câțiva dintre frații care au fost implicați activ în această lucrare, aducând tot felul de experiențe frumoase și încurajări în atenția noastră, una mai mișcătoare ca alta!

Pentru toată izbânda și experiențele aduse de acești frați, dorim să dăm toată Cinstea, Gloria, Slava, dar și creditul, lui Dumnezeu! El a deschis uși și inimi, pe care nici unul dintre noi nu le-ar fi putut deschide!

Duhul Sfânt care a inițiat această lucrare încă de la început, a fost prezent întregul an, mereu și mereu în această lucrare, în cele mai mici detalii și tot EL continuă să inspire și să folosească, după buna Sa voie, când vrea, pe cine vrea!

Vizionare binecuvântată!
–mike–

%d blogeri au apreciat: