Gheorghe Dincă s-a pocăit! Episodul 1

Luca 15:7Tot așa, vă spun că va fi mai multă bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăiește, decât pentru nouăzeci și nouă de oameni neprihăniţi, care n-au nevoie de pocăinţă.


De fapt numărul celor care s-au pocăit duminica trecută în penitenciar, a fost mult mai mare. Au fost la început 12, dar între timp unii au fost mutați de la Penitenciarul Craiova în alte penitenciare. În final au rămas doar 8, printre care și Gheorghe Dincă.

Bazat pe versetul de mai sus din Evanghelia după Luca, vă puteți da seama câtă bucurie a produs acest eveniment CERULUI și implicit nouă celor prezenți acolo.

Vreau să punctez câteva lucruri pentru cititorii blogului nostru:

•Vor urma câteva episoade prin care împreună cu pastorul Viorel Lupu (duhovnicul celor ce s-au pocăit) dorim să vă ducem printr-un șir de evenimente pe care le-am parcurs, până să se ajungă la declarațiile publice.

• Noi nu am mers în penitenciar să facem o anchetă juridică, sunt alții care se ocupă de aceste lucruri, ci noi suntem acolo de peste 15 ani pentru a rezolva problemele spirituale ale celor încarcerați.

• Chiar dacă Dincă sau alții, dintre cei ce s-au hotărât pentru Dumnezeu, și-au mărturisit păcatele duhovnicului lor, pentru a-și descărca sufletul, asta nu înseamnă că duhovnicul va face public aceste lucruri.

• Ce pe noi ne-a interesat, să fim siguri că ei au venit în fața Lui Dumnezeu cu multă căință, părere de rău și regret pentru tot trecutul lor, apoi suntem interesati, dacă ei au făcut tot ce depinde de ei, în ce privește împăcarea cu cei cărora le-au produs suferință din cauza faptelor lor rele, iar de aceste două lucruri, vă putem asigura că s-au întâmplat, asta nu înseamnă că au și primit iertarea, dar acest lucru ei nu-l mai pot controla.

• În cele 3 episoade ce vor urma, veți avea multe răspunsuri la întrebările d-voastră! Veți vedea că nimic nu s-a făcut în pripă și că s-au parcurs toți pașii biblici necesari în acest proces!

Cuvântul Lui Dumnezeu spune foarte clar faptul că Dumnezeu nu ține cont de vremurile de neștiință, ci poruncește tuturor oamenilor să se pocăiască! Viața celor ce au făcut tot felul de crime, este considerată vreme de neștiință! Un copil al Lui Dumnezeu, nu poate face, ce au făcut acești oameni. Așa este viața unui om care are o religie, până să stabilească o RELAȚIE personală cu Dumnezeu!


Faptele Apostolilor 17:30Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neștiinţă și poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască.


Cu multă dragoste pentru voi toți,
mike olari

%d blogeri au apreciat: