Gheorghe Dincă – Întâlnire de gradul zero! – Episodul 2

Aceasta este porunca Lui Dumnezeu pentru noi toți! Noi chiar am luat-o in serios!

Matei 28:19-20
Duceţi-vă și faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Și învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Și iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin.”


Mesajele primite, atât în privat cât și pe social-media, îmi confirmă faptul că înțelegerea lucrurilor spirituale nu este chiar la îndemâna oricui! Apoi, teama multora cum că scopul nostru este unul firesc și că botezul a fost făcut în pripă, mă motivează să scriu și această introducere la prezentarea episodului cu numărul 2.

În primul rând, noi suntem o echipă care lucrează în mai multe penitenciare, de aproximativ 17 ani. Pe de altă parte, cei ce compun această echipă, sunt slujitori cu multă experiență, care nu iau cu ușurință lucrarea spirituală nici în bisericile în care ei slujesc și cu atât mai mult în penitenciare, unde avem de-a face cu oameni foarte vulnerabili.

Mai mult decât atât, noi suntem conștienți că așa cum ne vorbește Cuvântul Domnului, trebuie să continuăm studierea Bibliei cu cei ce se botează, și mai serios, pentru ca ei să poată  deveni creștini maturi!

Unul dintre motivele principale pentru care am făcut mai multe episoade cu această lucrare, unde se discută foarte pe larg despre acest eveniment, este pentru a-i ajuta și a-i încuraja pe toți cei ce cred că sunt prea păcătoși pentru a mai putea fi iertați de Dumnezeu, lucru complet nebiblic.

Dacă Dumnezeu l-a putut ierta pe tâlharul de pe cruce, iar acum pe Gheorghe Dincă și pe multi alți criminali, cu siguranță te va putea ierta și pe tine! Doar vino la Dumnezeu cu problema și viața ta (indiferent de gravitate) cu multă părere de rău și regret și te asigur că vei avea parte de cea mai mare surpriză din viața ta!

Ne rugăm lui Dumnezeu ca mesajele noastre să fie o încurajare și o motivație pentru cât mai mulți dintre cei ce citesc și vizionează aceste mesaje scrise de noi!

DUMNEZEU TE IUBEȘTE
EL ARE SOLUȚII PENTRU TOATE PROBLEMELE TALE!

Cu dragoste sinceră,
mike olari

%d blogeri au apreciat: