Gheorghe Dincă împreună cu alți 7 deținuți au fost botezați!

Faptele Apostolilor 8:34-38
Famenul a zis lui Filip: „Rogu-te, despre cine vorbește prorocul astfel? Despre sine sau despre vreun altul?” Atunci, Filip a luat cuvântul, a început de la Scriptura aceasta și i-a propovăduit pe Isus. Pe când își urmau ei drumul, au dat peste o apă. Și famenul a zis: „Uite apă, ce mă împiedică să fiu botezat?” Filip a zis: „Dacă crezi din toată inima, se poate.” Famenul a răspuns: „Cred că Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu.” A poruncit să stea carul, s-au coborât amândoi în apă, și Filip a botezat pe famen!


Ghidul nostru în tot ceea ce facem ca ucenici ai lui Cristos, este Cuvântul Biblic!
În textul de mai sus, putem vedea clar părerea Bibliei și interpretarea ei de omul lui Dumnezeu, Filip!

Singura condiție care trebuie îndeplinită ca cineva să fie botezat, este să creadă în Isus Cristos și-n Jertfa Lui mântuiroare! Ce este interesant, faptul că Filip nu i-a făcut mărturisirea famenului etipoian!? Ei bine cei din pușcărie au mărturisit și au fost pregătiți o perioadă de peste șase luni de zile. Este clar că noi am făcut mult mai mult decât chiar Biblia ne cere, lucru care se justifică atunci când ai de-a face cu oameni „certați cu legea” și cu anumite fapte grele la adresa lor!

Vă rog urmăriți programul de Botez, care a fost făcut conform învățăturilor Domnului Isus scrise în Noul Legământ din Biblie! Noi suntem beneficiarii uni HAR deosebit, în ce privește acest botez. Pentru toate aprobările primite din partea conducerii Penitenciarului, nu putem decât să aducem mulțumirea noastră profundă și aprecierile noastre, pentru tot concursul dat de dânșii, atât în ce privește pregătirea acestor deținuți în vederea întoarcerii lor la Dumnezeu, cât și facilitarea filmărilor făcute cu aceasta ocazie!

Dumnezeu să răsplătească tuturor ce ne-au ajutat de-a lungul anilor, cu privire la reabilitarea celor din Penitenciar, cu viață veșnică!!


Cu multă dragoste,
mike

%d blogeri au apreciat: