Avocatul familiei Măceșanu și duhovnicul lui Gheorghe Dincă, coalizează pentru aflarea adevărului privind cazul Caracal!

Am fost plăcut surprinși să vedem că avocatul familiei Măceșanu, dl. Aurel Moldovan, un om integru, moral și cu multă frică de Dumnezeu, crede cu tărie că fetele din Caracal, Luiza și Alexandra, sunt încă în viață, iar el este hotărât să nu precupețească nici un efort în găsirea lor.

M-a surprins deasemnea faptul că toată această muncă enorm de complicată, costisitoare și de loc ușoară, o face complet dezinteresat în ce privește partea financiară.

Să dea Dumnezeu să avem cât mai mulți asemenea lui în sistemul judiciar din România.

Îi mulțumim atât domnului avocat Moldovan, cât și duhovnicului lui Dincă, pastorului Viorel Lupu, pentru tot efortul depus în găsirea adevărului, care ar putea conduce la găsirea acestor fete!!

Urmăriți mai jos un promo, care va fi urmat în câteva zile de un interviu special, acordat nouă, de către domnul avocat Aurel Moldovan!

Dacă domnii pastori Lupu Viorel și Nelu Șandor, vor răspunde la întrebări, strict spiritual, domnul avocat Moldovan va vorbi și explica din punct de vedere juridic.

Domnul să binecuvânteze toată audiența noastră și nu numai!!

Cu multă dragoste,
mike

%d blogeri au apreciat: